Η Καίτη Γαρμπή και η Μάρθα Φριντζήλα θα συναντηθούν μουσικά στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά. Οι ερμηνεύτριες θα είναι πρωταγωνίστριες στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε απόψε.

«Η Καίτη Γαρμπή ως το απόλυτο αντίδοτο στη μελαγχολία μας, η Μάρθα Φριντζήλα ως ο ντόκτορ που γιατρεύει τις πληγές. Αμάν, ντόκτορ!» έγραψε ο τραγουδοποιός στην ανάρτησή του προλογίζοντας το 9ο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Με σημαία μου μια φούστα».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς άλλωστε ήταν και η αφορμή για να γνωριστούν οι δύο ερμηνεύτριες. Την ιστορία της περιπετειώδους γνωριμίας τους είχε περιγράψει η Καίτη Γαρμπή λίγο πριν από την πρώτη τους μουσική συνύπαρξη στο Άλσος.

«Θέλω να διηγηθώ όμως και μιά μικρή περιπέτεια που είχα σήμερα, χτυπώντας λάθος κουδούνι και που τελικά με εξέπληξε τόσο, μα τόσο ευχάριστα!» περιέγραψε η κριτής του J2US.

Και συνεχίζει: «Φτάνω που λέτε στη διεύθυνση του στούντιο στον Κολωνό, χτυπάω το κουδούνι, μου ανοίγουν κι αρχίζω και ανεβαίνω σκαλιά. Ψυχή ζώσα στο κτίριο! Ανεβαίνω, ανεβαίνω, φτάνω σε μια πόρτα όπου από μέσα ακούω την υπέροχη φωνή του Κώστα Μακεδόνα. Μπα, λέω, δεν είναι εδώ, τι δουλειά έχει ο Φοίβος με τον Μακεδόνα, αφού εγώ θα εμφανιστώ στο Άλσος αύριο! Πηγαίνω πιο πάνω ασθμαίνοντας πλέον μετά από 3 ορόφους, εντυπωσιασμένη ομως από τον χώρο που το ένιωθα πως “κάτι έχει”.

Και φτάνω στο τέρμα, ανοίγω μια πόρτα και βρίσκομαι σ έναν χώρο με μποέμ διακόσμηση( χτυπάει τρελά η καρδιά μου με αυτό το στιλ), ρωτάω με ντροπή μία γυναίκα που βλέπω ξαπλωμένη αν μπήκα σε σπίτι, λέω ποιά είμαι και πως ψάχνω τον Φοίβο τον Δεληβοριά γιατί έχουμε πρόβα. Και τότε εκείνη έρχεται κοντά μου να μου συστηθεί.

-Είμαι η Μάρθα Φριντζήλα Καίτη μου.

Έπαθα σοκ! Πρώτα απ’ όλα με κείνη, με την όμορφη αύρα της που ήταν διάχυτη στο χώρο και έπειτα με τα εκατοντάδες χειροποίητα boho κοσμήματα που στόλιζαν έναν ολόκληρο τοίχο, που τα φτιάχνει η ίδια και δεν θέλει να τα πουλάει αλλά να τα χαρίζει στους φίλους της! Μου πέρασε αυτό το υπέροχο κόσμημα στο λαιμό, μου είπε όμορφα λόγια και στο τέλος μου εδειξε το στούντιο που ήταν ακριβώς στο διπλανό κτίριο!

Είχα λοιπόν τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω από κοντά αυτή τη γοητευτική γυναίκα και σπουδαία καλλιτέχνιδα -με όλη τη σημασία του όρου- και να μπω έστω τυχαία στο Βaumstrasse, το χώρο τέχνης και εκπαίδευσης που είναι δικό της έργο!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ