Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές το αποψινό live του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακάτεψε την τράπουλα στο 10ο live -το οποίο δεν είχε φυσικά αποχώρηση- και άλλαξε τη σύνθεση των ζευγαριών. Τι έγινε όμως πίσω από τις κάμερες. Το okmag βρέθηκε στο J2US και στα παρασκήνια του μουσικού σόου.

Το κλίμα όπως κάθε Σάββατο έτσι και σε αυτό το live ήταν πολύ ευχάριστο. Τα ζευγάρια χωρίς το άγχος της αποχώρησης ετοιμάστηκαν για τα acts του και δεν έλειψαν τα «πειράγματα» και τα αστεία. Πολλοί ήταν αυτοί που χάρηκαν τη «χημεία» με το νέο τους ταίρι, δεν ξέχασαν όμως και τους προηγούμενους coaches τους.

Ο φωτογραφικός φακός του okmag βρέθηκε λοιπόν, στα παρασκήνια και εκεί συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή με την Κατερίνα Στικούδη και τη Super Κική με την Εβελίνα Νικόλιζα. Από τα backstage δεν έλειψαν οι εκρηκτικές: Λάουρα Νάργες και Κατερίνα Λιόλιου, αλλά και η αλά Μέρλιν Μονρόε, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ακόμη, εντυπωσιακοί ήταν η Μαρίνα Πατούλη με το μαύρο φόρεμά της, ο Θάνος Πετρέλης, ο Χάρης Βαρθακούρης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τη Μάρα Μεϊμαρίδη.

Δείτε φωτογραφίες από το J2US και όσα έγιναν στα παρασκήνια:

Η σύνθεση των ζευγαριών για το 10ο live ήταν η εξής:

Μαρίνος Κόνσολος – Stan

Πηγή Δεβετζή – Ελένη Δήμου

Νίκος Μπάρκουλης – Νικηφόρος

Super Kikή – Εβελίνα Νικόλιζα

Μαρίνα Πατούλη – Θάνος Πετρέλης

Τζέιμς Καφετζής – Στέλιος Διονυσίου

Λάουρα Νάργες – Κατερίνα Λιόλιου

Μάρα Μεϊμαρίδη – Ειρήνη Παπαδοπούλου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Χάρης Βαρθακούρης

Άννα-Μαρία Ψυχαράκη – Γιώργος Βελισσάρης

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ