Ο Γιώργος Βελισσάρης μεταμορφώθηκε σε άγαλμα για το 11ο live του J2US. Ο τραγουδιστής άνοιξε τη βραδιά μαζί με το ταίρι του, στην Super Κική, ερμηνεύοντας τα «Καλύτερα παιδιά» της Ζόζεφιν. Το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε αποχωρήσει σε ένα από τα προηγούμενα live αλλά η αγάπη του κοινού τους τους έφερε και πάλι στο φαντασμαγορικό σόου έπειτα από ψηφοφορία.

«Όταν όμως έφυγα, στενoχωρήθηκα πολύ γιατί είναι κουραστικά, αλλά είναι και ωραία. Πλέον έχουμε γίνει με όλους μια παρέα. Επίσης, είναι το μόνο σόου που δεν υπάρχει ανταγωνισμός», δήλωσε η Super Κική στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί. Το καλό κλίμα φάνηκε και στην αποψινή βραδιά. Θετικά σχόλια έκανε και η κριτική επιτροπή.

Φυσικά, η σκηνική τους παρουσία ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις στη σκηνή του J2US αλλά και στον κόσμο του Twitter. Ο φωτογραφικός φακός του okmag απαθανάτισε την προετοιμασία και τη διαδικασία με την οποία ο Γιώργος Βελισσάρης έγινε… άγαλμα.

Τα «πειράγματα» στο Twitter ξεκίνησε ο Τζέιμς Καφετζής. Είναι άλλωστε λάτρης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης. «Εγώ όταν πάρω τους πρώτους κουραμπιέδες της χρονιάς», έγραψε.

Ακολούθησαν πολλά ακόμα σχόλια για την εμφάνισή του και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα καλύτερα.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ