Η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και η συμμετοχή της στο Just the 2 of us έχουν κάνει την Ιωάννα Τούνη να περνά τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας της στην Αθήνα. Είχε όμως ήδη μπει στη διαδικασία μετακόμισης στην συμπρωτευούσα.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναζήτησης και συχνών μετακομίσεων, βρήκε ένα σπίτι για να το φτιάξει από την αρχή και όπως ακριβώς το θέλει. Λίγο πριν ολοκληρωθεί πλήρως η ανακαίνισή του, η Ιωάννα Τούνη μας κάνει ένα tour στα δωμάτιά του.

Τη διακόσμηση του νέου της σπιτιού έχει αναλάβει ο καλός της φίλος και interior designer Στέφανος Μεντεντζής.

Δείτε το νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη στη Θεσσαλονίκη:

Να σημειώσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη απάντησε πρόσφατα σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου για το πως θα λειτουργήσει η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αφού το νέο της σπίτι είναι στη Θεσσαλονίκη και εκείνου στην Αθήνα -όπου μένουν μαζί όταν κατεβαίνει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Εγώ το φτιάχνω το σπίτι καλού κακού. Δεν ξέρω πως θα μοιραστεί. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο δίλημμα που υπάρχει στη σχέση αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέχρι να ολοκληρωθεί η συμμετοχή της στο J2US, που όπως φαίνεται θα αργήσει να συμβεί, θα περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο σπίτι του αγαπημένου της.