Ένα διαφορετικό Q & A έκαναν το βράδυ τηςς Κυριακής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη. Το ζευγάρι που αφιέρωσε όλη τη μέρα σε βολτες και χαλαρό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, επέστρεψε σπίτι με όρεξη. Μετά το live του J2US, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησαν να χαλαρώσουν και να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το δίλημμα της σχέσης τους

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο δίλημμα στη σχέση του ζευγαριού. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την απόσταση και το πώς θα ρυθμίσουν τις δουλειές και τον χρόνο τους για να είναι μαζί. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρέπει να βρίσκεται καθημερινά στην Αθήνα για τις ανάγκες της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τις πρόβες για το J2US, αλλά η Ιωάννα θέλει να περνά και χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί άλλωστε βρίσκονται οι επιχειρήσεις και η οικογένειά της. Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι το δίλημμα είναι μεγάλο και παρόλο που η ίδια έχει μετακομίσει σε μεγαλύτερο σπίτι στη Θεσσαλονίκη, προς το παρόν περνά περισσότερο χρόνο στην Αθήνα.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για το συγκεκριμένο δίλημμα και όταν κάποιος από τους διαδικτυακούς της φίλους τη ρώτησε αν θα άλλαζε τόπο διαμονής για έναν έρωτα. «Έχουμε και μια δουλειά ρε παιδιά. Πολύ ζόρικα τα πράγματα. Δεν ξέρω, θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, η Ιωάννα Τούνη μίλησε και για τον έρωτά της για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκαλύπτοντας πόσο τον αγαπά.

Το ενδεχόμενο του γάμου για το ζευγάρι

Ακόμη, οι ερωτήσεις που δέχθηκαν ήταν και για το ενδεχόμενο του γάμου. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ζουν τον έρωτά τους εδώ και λίγο καιρό, στηρίζουν απόλυτε ο ένας τον άλλον και οι διαδικτυακοί τους φίλοι θέλησαν να μάθουν αν σκέφτονται το ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Όταν ρώτησαν λοιπον, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αν σκέφτεται να της κάνει πρόταση γάμου, τον λόγο πήρε η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτοντας: «Ο Δημήτρης έχει αναπτύξει μια θεωρία ότι 9 στις 10 γυναίκες που δέχονται πρόταση γάμου καταλήγουν σε διαζύγιο, οπότε μήπως να κάνω εγώ πρόταση γάμου για να πάει καλύτερα;».

Τέλος, όταν το ζευγάαρι ρωτήθηκε ξανά για το ενδεχόμενο του γάμου η Ιωάννα Τούνη αρκέστηκε στο να αναφέρει πως είναι κάτι που πράγματι το σκέφτονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ