Η ιστορία αγάπης της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά ξεκίνησε τυχαία. Αφορμή στάθηκε η αγαπημένη σκυλίτσα Balloo, το γαλλικό μπουλντόγκ της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας. «Πριν από τρία χρόνια περίπου έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς την Balloo και τυχαία βρήκα στην Παλλήνη τον πολυχώρο φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων Dani’s Playground, ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου» εξηγεί η ίδια στο ΟΚ! με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε σχέση και επισημοποιήθηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ραφήνας, κοντά στην περιοχή όπου διαμένουν, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους.

Η μικρή γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 2023, γεμίζοντας τους περήφανους γονείς με ευτυχία. «Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν ότι ο Κωνσταντίνος ήταν μαζί μου κατά τη διάρκεια του τοκετού, από το πρώτο λεπτό μέχρι να μου φέρουν τη μικρή στην αγκαλιά. Όλο αυτό που έχει καταγραφεί στο μυαλό του και στην καρδιά μας θα μας δένει για πάντα. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που είδα τα μάτια του και ένιωσα ότι όλα πήγαν καλά» εξομολογείται εκείνη. «Το πιο συγκινητικό που έχει κάνει ο Κωνσταντίνος είναι ότι βρίσκεται συνεχώς δίπλα μου, με τον τρόπο του. Είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός, χωρίς να χρειάζεται να πει κάτι».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: «Η ζωή μου ορίζεται από τότε που γνώρισα τον Κωνσταντίνο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ