Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε για την κόρη της, τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά αλλά και για την τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε εκείνους που έλεγαν πως είναι η νέα Ελένη Μενεγάκη: «Ούτε που μοιάζω με την Ελένη Μενεγάκη, με βάραινε η ταμπέλα αυτή. Δεν απαντούσα τόσο καιρό όχι γιατί με κολάκευε η σύγκριση – όπως πολλές φορές έχω διαβάσει, όχι επειδή με εξυπηρετούσε και με συνέφερε. Το άφηνα γιατί δεν ήθελα να ασχοληθώ και να αναφερθώ να το ανατροφοδοτήσω. Όταν αφήνεις πράγματα να μη συζητιούνται, τα αφήνεις και ξεχνιούνται. Προφανώς με άγγιζε και με στεναχωρούσε.

Με στεναχώρησε ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκα. Σαν διαφήμιση αρώματος. Το πρώτο trailer, το οποίο για μένα ήταν μια εξαιρετική παραγωγή με ωραίους συνεργάτες αλλά έχτισαν μια εικόνα για μένα στο οποίο σε καμία περίπτωση εγώ δεν έφερα αντίλογο ή είπα την άποψή μου. Με μεγάλη χαρά σαν στρατιώτης, όπως λειτουργώ στη ζωή μου γενικά, επέλεξα να το βγάλουμε.

Βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και αναρωτιόμουν γιατί ενοχλούνται άνθρωποι βλέποντάς το. Μετέπειτα κατάλαβα ότι ήταν σαν διάθεση μια σύνδεσης του εαυτού μου με μεγαλεπήβολο τρόπο και φαντεζί της εικόνας της Ιωάννας, που απέχει παρασάγγας από αυτό που είμαι. Είναι κάτι που δεν επέλεξα εγώ. Δεν είχα ποτέ σκοπό να παρουσιαστώ σαν την Ελένη Μενεγάκη.

Έχω μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Κάποτε είχα και εγώ την σκυλίτσα μου μαζί μου στα πλατό. Μου είχαν ζητήσει από τον ΣΚΑΪ να μην βγάζω την Μπαλού στην τηλεόραση. Δεν είχε συμβεί κάτι αλλά νομίζω χαλούσε την αισθητική. Είχα στεναχωρηθεί πολύ».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο θρησκευτικού γάμου με τον Κωνσταντίνο Δανιά: «Η κόρη μου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, άλλαξα ως άνθρωπος και ήταν σα να ξαναγεννήθηκα εγώ. Οι γιορτές μας ήταν ωραίες και ήσυχες αλλά είχε αρρωστήσει ο μπαμπάς μας και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θέλαμε πολύ να κάνουμε οικογένεια και το ιδανικό είναι να βρίσκεις τον άνθρωπό σου και να αισθανθείς ότι ήρθε η ώρα να κάνεις οικογένεια. Δεν θυμάμαι πια το παρελθόν, η ζωή μου ορίζεται από τότε που γνώρισα τον Κωνσταντίνο. Αισθάνθηκα την ηρεμία και την ασφάλεια. Χωρίς να το καταλάβεις, έρχεται μια ωραία ενέργεια και σου αλλάζει τα πράγματα. Θα ήθελα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, το θέλω περισσότερο για τους δικούς μας ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει αγκαλιά με την οκτώ μηνών κόρη της!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ