Για τον ρόλο της στον «Σασμό», αλλά και τον έρωτα μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! η Ευγενία Σαμαρά. Η τηλεοπτική «Στέλλα» αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Η ίδια έκανε και μια τρυφερή αποκάλυψη για τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

Την ίδια στιγμή και ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος», Γιώργος Αμούτζας μίλησε για τον έρωτα και τον ρόλο του στη σειρά του Alpha.

Ευγενία Σαμαρά

«Περίμενα ότι ο Σασμός θα πάει καλά ως δουλειά και θα αγαπηθεί, αλλά πραγματικά δεν περίμενα αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία!», είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά και συνέχισε: «Γνωρίσαμε τη Στέλλα (σ.σ. τον ρόλο που υποδύεται) ως κοπέλα του Αστέρη, αλλά εκείνος ερωτεύτηκε κάποια άλλη, οπότε η Στέλλα τον χώρισε, χωρίς να το θέλει κιόλας. Τώρα έχει γνωρίσει έναν άλλο άνθρωπο και κάπως θα πάει αυτό… Θα πάει καλά; Για να δούμε! Θα ήθελα αυτό το κορίτσι να ευτυχήσει, όπως όλοι οι ηθοποιοί για τον ρόλο τους».

Αναφερόμενη στον έρωτα είπε: «Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμή μου. Είναι προτεραιότητά μου και θα είναι για πάντα. Έχω μια σταθερή σχέση τα τελευταία επτά χρόνια (σ.σ. με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη)».

Γιώργος Αμούτζας

«Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα αυτή την επιτυχία του Σασμού. Τουλάχιστον όχι από την αρχή. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Με το που έμαθα ότι θα είμαι ο Νικηφόρος, ένιωσα μια τεράστια χαρά. Όταν πήγα για τις υπογραφές και ο κύριος Κωστόπουλος –ο σκηνοθέτης– μου εξήγησε την εξέλιξη του ρόλου και το πόσο βασικός είναι, ομολογώ πως ένιωσα άγχος. Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας γιατί του συμβαίνουν πολλά δυσάρεστα γεγονότα, χωρίς να μπορεί να τα φανταστεί και χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια, όπως οι υπόλοιποι ρόλοι, ο Μανώλης (σ.σ. Στρατής Χατζησταματίου) και ο Μαθιός, που ξέρουν την αλήθεια και δεν του αποκαλύπτουν τίποτα. Τον αφήνουν μέσα στα σκοτάδια», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Και αποκάλυψε: «Έχω την ατυχία να γνωρίζω την εξέλιξη της σειράς, οπότε η φαντασία μου περιορίζεται. Θα ήθελα ο Νικηφόρος να λυτρωθεί συναισθηματικά, να ολοκληρώσει τις σπουδές του, να φτιάξει το μέλλον του και να δημιουργήσει στον τόπο που αγαπάει, δίπλα στους αγαπημένους του, αυτά που ονειρεύεται, κάτι σχετικά με γεωπονικές εργασίες, κτήματα, καλλιέργειες. Θα ήθελα να είναι ευτυχισμένος και να φύγουμε από τη βεντέτα ώστε να επέλθει ο σασμός, η συμφιλίωση».

Για τον έρωτα είπε: «Γενικά πιστεύω στον έρωτα και θέλω να παραμένω ρομαντικός και να λέω πως ο έρωτας και η αγάπη έχουν τη δύναμη να αφήσουν πίσω δυσάρεστες ιστορίες, να εξελίξουν τους ανθρώπους και τις οικογένειες και να πάμε μπροστά. Για αυτό τον λόγο χαίρομαι που ο τίτλος του έργου είναι σασμός και όχι βεντέτα» και πρόσθεσε: «Ο έρωτας είναι βασική προϋπόθεση για μένα, το σπίτι μου, την καθημερινότητά μου και τις δύσκολες στιγμές. Ο έρωτας μου δίνει δύναμη, έμπνευση και κίνητρο, πάθος για να συνεχίσω. Αισθάνομαι ότι έχω έναν άνθρωπο ο οποίος συμβαδίζει μαζί μου, έχω κοινούς στόχους και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε: «Μετά από ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που συνέβη –η απώλεια του αδελφικού μου φίλου που έφυγε από αυτοκινητικό δυστύχημα–, συμφιλιώθηκα με πολλά πράγματα και ανέπτυξα μια νέα κοσμοθεωρία: Δεν λύνονται τα προβλήματα στη ζωή, δεν ξεπερνιούνται όλα τόσο εύκολα και δεν χρειάζεται να λυθούν, ούτε χρειάζεται να τα ξεπεράσουμε. Αυτό που χρειάζεται είναι να γίνουμε φίλοι με όλα αυτά τα γεγονότα, τις δυσάρεστες αναμνήσεις και τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας και να προχωρήσουμε παρέα. Να μην πολεμάμε τα προβλήματά μας, αλλά να γίνουμε φίλοι μαζί τους».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! {23/12-29/12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ