Ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του Χιλάρια έπεσαν σε «Μπλόκο» της αστυνομίας στα Χάμπτονς το Σάββατο (18 Δεκεμβρίου). Το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Μπάλντουιν που περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό τους, ενώ η Χιλάρια μιλούσε με έναν αστυνομικό στην άκρη του δρόμου.

Το περιστατικό έγινε δύο ημέρες μετά από το ένταλμα έρευνας στο κινητό του τηλέφωνο. Αργότερα, ο Μπάλντουιν σταμάτησε να πάρει καφέ και σνακ ενώ η σύζυγός του έμεινε στο αυτοκίνητο.

Ο λόγος για τον μοιραίο πυροβολισμό που δέχτηκε η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα του Rust στο Νέο Μεξικό από τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Άλεκ Μπάλντουιν. Δύο περίπου μήνες μετά και χωρίς να έχουν προκύψει συλλ

Η Αστυνομία με ένταλμα ζητά να ψάξει το κινητό του 63χρονου ηθοποιού προκειμένου να βρει συζητήσεις που ενδεχομένως να αποκαλύπτουν την αλήθεια και ίσως, να συνδέονται με το τι ακριβώς συνέβη με το όπλο που τελικά είχε αληθινές σφαίρες.

Αυτό που ξαφνιάζει είναι η αρχική άρνηση του ηθοποιού να συνεργαστεί, καθώς και η συζήτηση που είχε με την Hannah Gutierrez-Reed, υπεύθυνη όπλων της παραγωγής, αφού κατά την συνομιλία τους, ο Μπάλντουιν ζητούσε μεγαλύτερο όπλο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του, Χιλάρια, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μια μέρα μετά την πρώτη συνέντευξη του συζύγου της για την τραγωδία στο σετ του «Rust». Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει για τον σύζυγό της αλλά και στο πώς η ίδια βίωσε το τραγικό συμβάν. Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια φωτογραφία του ζεύγους που φιλιέται.

«”Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα σε φροντίσω”. Αυτές ήταν οι μόνες λέξεις που μου ήρθαν στο μυαλό όταν μάθαμε ότι η Χαλίνα πέθανε. Θυμάμαι ότι έλεγα αυτή τη φράση ξανά και ξανά. Η φρικτή απώλεια, το βασανιστήριο για την οικογένειά της, και εσύ, ο σύζυγός μου, βιώνατε αυτόν τον αδιανόητο εφιάλτη», έγραψε η Χιλάρια Μπάλντουιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ