Ο Άλεκ Μπάλντουιν έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, μετά την τραγωδία που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας Rus», τον Οκτώβριο. Η συνέντευξη έρχεται με αφορμή την έρευνα των αρχών, η οποία συνεχίζεται έναν μήνα μετά το τραγικό συμβάν.

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, για πρώτη φορά μιλά για τα όσα συνέβησαν τη μοιραία ημέρα, κατά την οποία έπεσε νεκρή η διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, από τα πυρά του όπλου που ο ίδιος κρατούσε.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν μίλησε λεπτομερώς στον ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο του ABC, Γιώργο Στεφανόπουλο, για τη γνωριμία με την οικογένειά της Χαλίνα, για την προσωπικότητα της ίδιας και για όλα όσα συνέβησαν στο πλατό εκείνη την ημέρα. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε ήταν συντετριμμένος, αλλά ήταν επίσης πολύ ειλικρινής», είπε ο Στεφανόπουλος μετά τη συνέντευξη.

Στην συνέντευξη, η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο δίκτυο  ABC, ο ηθοποιός έχει μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά και με κάθε λεπτομέρεια για το ατύχημα στο σετ της ταινίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το «ψεύτικο» όπλο που κρατούσε σε μία σκηνή ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν τελικά γεμάτο αληθινές σφαίρες, με αποτέλεσμα η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς να χάσει την ζωή της, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι Αρχές ερευνούν εάν ο Σεθ Κένι, ένας 51χρονος βετεράνος του Χόλιγουντ, ο οποίος υποτίθεται ότι παρείχε στην ταινία ψεύτικες σφαίρες, μπορεί να έστειλε ανακυκλωμένες σφαίρες από προηγούμενο σετ.

Οι ερευνητές του Νέου Μεξικού έλαβαν άδεια να ψάξουν την επιχείρησή του για να προσδιορίσουν εάν η σφαίρα που σκότωσε τη Χαλίνα ταιριάζει με κάποια από αυτές που υπάρχουν στο απόθεμα του Κένι.

Το δυστύχημα με τον θάνατο της 42χρονης κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς μετά από κατά λάθος εκπυρσοκρότηση από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν συγκλόνισε τον πλανήτη.

Η Ουκρανικής καταγωγής Χάτσινς έχει συμμετάσχει σε μια σειρά από ανεξάρτητες παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων των Archenemy, Blindfire και The Mad Hatter και άφησε ένα τεράστιο κενό στη βιομηχανία του θεάματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ