Για το δημόσιο ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέαση, πήρε θέση ο Νάσος Γουμενίδης, καθώς άφησε υπονοούμενα κατά της… Πέππας αλλά και του Νίκου Κοκλώνη.

Ο Νάσος Γουμενίδης άσκησε δριμεία κριτική και απάντησε στις αιχμές Νίκου Μάνεση και συγκεκριμένα ανέφερε: «Την Πέππα τη βλέπουν και οι γονείς με τα παιδιά. Σε ό,τι αφορά τον Κοκλώνη, πέραν του γεγονότος ότι το θεωρώ άγαρμπο να μιλάς για έναν άνθρωπο που δίνει δουλειά σε 500-700 εργαζόμενους με τις παραγωγές του, είστε και ομόσταυλοι, ανήκετε στον ίδιο όμιλο. Δηλαδή το δεύτερο μισό της σεζόν ο Κοκλώνης, Νίκο Μάνεση, θα παίζει το Just the 2 of us στο κανάλι που είσαι.

Μήπως τελικά διανύεις τις τελευταίες ημέρες σου στην τηλεοπτική Ιερουσαλήμ που λέγεται Alpha; Γιατί τόσο μεγάλη άνεση να χτυπάς έναν άνθρωπο που είναι στον ίδιο χώρο μαζί σου είναι τουλάχιστον άδικο. Το λέω και μένω εδώ. Θα δείξει το επόμενο διάστημα.

Το σίγουρο είναι ότι η ανάλυση που κάνει ο Νίκος Μάνεσης στα νούμερα τηλεθέασης είναι πάρα πολύ μεγάλη που σημαίνει ότι γνωρίζει καλά ότι κρίνεται από αυτό και γνωρίζει ότι απέναντί του έχει μια παραγωγή του Κοκλώνη στο Μega που είναι η Σίσσυ Χρηστίδου και όταν οι Δεκατιανοί με πολλή δουλειά και πολλή υπομονή και χώρο και χρόνο από το κανάλι κατάφεραν να πάρουν τα νούμερα -γιατί από αυτόν τα πήραν και δεν τα πήραν από τη Σίσσυ Χρηστίδου- καταλαβαίνω το άγχος του για την επόμενη ημέρα».

Διαβάστε επίσης:
Νάσος Γουμενίδης: «Δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος αν δεν υπήρχε η σύζυγος και η κόρη μας στη ζωή μου»

Νάσος Γουμενίδης στο ΟΚ!: «Όταν τον έχασα, πέθανε ένα κομμάτι της ψυχής μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ