Για πολλούς, η φήμη του προηγείται του ονόματός του. Μετά από τριάντα χρόνια ως ρεπόρτερ, ο 49χρονος δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης, καλωσορίζει φέτος τους τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Επί Τόπου» (13:40 στο Open). Χαμογελαστός, άμεσος και γεμάτος ενέργεια, φωτογραφίζεται για το ΟΚ! και μιλά για την απόφασή του να βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής, την πορεία του από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα και τη σχέση ζωής με τη σύζυγό του Κλάρα Γενιτσαρώτη και την κόρη τους Φαίδρα.

Από την άλλη, ένα πολύ όμορφο κομμάτι της ζωής σου φαντάζομαι πως είναι η σύζυγός σου Κλάρα. Πόσα χρόνια είστε μαζί;

Είμαστε μαζί 21 χρόνια. Τη γνώρισα στην εκπομπή της Άννας Παναγιωταρέα, όταν δουλεύαμε και οι δύο ως δημοσιογράφοι. Το πρώτο διάστημα δεν μου έδινε καμία σημασία, μετά από χρόνια μού παραδέχτηκε ότι με τον καιρό γοητεύτηκε με το πόσο πολύ δούλευα και με το πώς έβλεπα τη ζωή. Είναι μια γυναίκα που τη σέβομαι απεριόριστα, μου έχει προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, την κόρη μας. Αυτό που μας ένωσε ακόμη περισσότερο ήταν ο ερχομός του παιδιού μας. Παντρευτήκα με το 2007 και η κόρη μας ήρθε στη ζωή το 2010. Η Κλάρα είναι άνθρωπος του χώρου και καταλαβαίνει τις απαιτήσεις που έχει η δουλειά μου. Υπάρχουν υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, έτσι πρέπει να γίνεται στα ζευγάρια. Το σημαντικό όμως είναι ότι συζητά με τα πάντα.

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως πατέρα;

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της Φαίδρας έπαιρνα το χρυσό μετάλλιο του χαζομπαμπά. Ο ερχομός του παιδιού με ωρίμασε πολύ. Κατάλαβα ότι είναι μια ψυχή που έχει την απόλυτη ανάγκη μας για να μεγαλώσει. Εκεί, γύρω στα 6, που άρχισε να δια μορφώνεται ο χαρακτήρας της και πήγε στο σχολείο, ξεκίνησα να της μιλάω αρκετά για οτιδήποτε με ρωτούσε. Πάντοτε είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου η Φαίδρα. Η οικογένειά μου είναι ο κυματοθραύστης της ζωής μου. Δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος αν δεν υπήρχε η σύζυγος και η κόρη μας στη ζωή μου.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Διαβάστε επίσης:

Νάσος Γουμενίδης στο ΟΚ!: «Όταν τον έχασα, πέθανε ένα κομμάτι της ψυχής μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ