Η Γκόλντι Χοουν και ο Κερτ Ράσελ είναι περήφανοι παππούδες επτά εγγονιών.

Η 76χρονη Γκόλντι Χόουνν δημοσίευσε μια φωτογραφία της ίδιας και του Κερτ Ράσελ στο Instagram Κυριακή, ντυμένοι με κοστούμια πρίγκιπα και πριγκίπισσας μαζί με την εγγονή τους, Ράνι Ρόουζ.

«Χρόνια πολλά για τα τέταρτα γενέθλιά της πολύτιμής μας Ράνι Ρόουζ. Είσαι η πραγματική βασίλισσα», έγραψε ο Χόουν. «Θα παίρνω τη Λαίδη σε αναμονή καθημερινά όσο ο πρίγκιπας είναι πάντα δίπλα μου. Σ΄ αγαπάμε».

Παράλληλα, η Κέιτ Χάντσον δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες μαζί με την κόρη της.

«Το ονειρεμένο μας κορίτσι σήμερα γίνεται 4 ετών. Χρόνια πολλά στη Ράνι Ρόουζ. Η Ράνι γεμίζει τις καρδιές μας με τόση αγάπη καθημερινά με ενθουσιασμό, ομορφιά και χιούμορ. Κάναμε πάρτι σήμερα με τον τρόπο της πριγκίπισσας».

Η Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ πέρασαν και φέτος ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Σκιάθο, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία 15 χρόνια. Το πετρόχτιστο σπίτι στο οποίο διαμένουν στην περιοχή Αχλαδιές αποτελεί το δικό τους ησυχαστήριο καθώς βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Συχνά τους επισκέπτεται και η Κέιτ Χάντσον. Οι δύο ηθοποιοί είναι σε σχέση από το 1983 μέχρι σήμερα, χωρίς να έχουν παντρευτεί.

Έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Γουάιτ, ενώ μαζί μεγάλωσαν και τα δύο παιδιά της Γκόλντι Χόουν από τον πρώτο γάμο της με τον Μπιλ Χάντσον, την Κέιτ και τον Όλιβερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ