Ο Γιώργος Θεοφάνους συμπράττει αντικριστά με 4 μεγάλους δημιουργούς, τον Γιώργο Κατσαρό, τον Θανάση Πολυκανδριώτη, τον Κώστα Χατζή και τον Στέφανο Κορκολή και το μεσημέρι της Δευτέρας 15/4 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των παραστάσεων στο Θέατρο Παλλάς.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη Eurovision αλλά και για το δημοσίευμα που αναφερόταν στη βαθμολογία της Κύπρου.

«H Μαρίνα Σάττι είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος. Το τραγούδι είναι κατάλληλο για τον διαγωνισμό και ο διαγωνισμός είναι πιο vision παρά τραγούδι. Μακάρι να μας το φέρει το κύπελλο. Θα καθίσω εκείνο το βράδυ και θα περιμένω να έρθει πρώτη η Ελλάδα μας.

Το δημοσίευμα για την Κύπρο νομίζω ότι διαψεύστηκε. Έκανα το post γιατί στενοχωρήθηκα. Είπα: “αφήστε τη γυναίκα να τραγουδήσει πρώτα και μετά να την κρίνουμε. Είναι σαν να κάνουμε ένα διαγώνισμα στα μαθηματικά και να σου λέω ότι δεν θα σου βάλω πάνω από 12, ενώ εσύ μπορεί να έχεις γράψει για 20”.

Το άφησα έτσι και μετά σκέφτηκα να αφαιρέσω αυτό που έγραψα στο διαδίκτυο γιατί μπορεί κάποιοι να το παρεξηγήσουν. Μετά είπα, αφού το έγραψα και ήταν η γνώμη μου. Είναι άδικο για τα παιδιά και για τον φίλο μου, τον Δημήτρη Κοντόπουλο, που το έγραψε. Στη θέση του θα στενοχωριόμουν πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Θεοφάνους στο okmag για τις μουσικές συναντήσεις με Κατσαρό, Πολυκανδριώτη, Χατζή και Κορκολή: «Είναι συνδεδεμένοι με τη ζωή μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ