Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τον έρωτα. Η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερή της φάση και ο τραγουδιστής έχει δηλώσει δημόσια πόσο ερωτευμένος είναι με το μοντέλο. «Είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά είναι ωραίοι μήνες. Είμαι ερωτευμένος η αλήθεια είναι», έλεγε πριν από λίγο καιρό για την αγαπημένη του.

Ο έρωτας τους προέκυψε μέσα από το βίντεο κλιπ «Άσε με να σε προσέχω» όπου συμμετείχε το μοντέλο. Στο τελευταίο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη «Γεννημένη», ταξίδεψαν μάλιστα μέχρι το Πορτοφίνο της Ιταλίας για ακόμα ένα βίντεο κλιπ.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή βρέθηκαν στο opening πάρτι του νέου restaurant-cabaret show «Parfait Athens».

Η Ιωάννα Σαρρή έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλευρό του αγαπημένου της φορώντας ένα see through σύνολο με λάμψεις και φτερά στο τελείωμά του. Με total black και ο Γιώργος Σαμπάνης ο οποίος δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ντύσιμό του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Σαμπάνης έχει επιλέξει να έχει πλέον διαφορετική στάση στην προσωπική του ζωή και να ζει ελεύθερα ό,τι του συμβαίνει χωρίς να παίζει «κρυφτό». «Με κούρασε πολύ αυτό που είχα επιλέξει τα προηγούμενα χρόνια. Να έχω μια σχέση και να το ξέρουν λίγα άτομα και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Αυτή τη φορά ήταν δύσκολο να κρυφτεί γιατί μας είχαν βγάλει φωτογραφία σε ένα άσχετο μέρος. Εκεί είπα “τέλος το κρυφτό”!», έχει δηλώσει σχετικά με αυτό ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Σαμπάνης σύμφωνα με το Nikopolis blog θα εμφανίζεται τον χειμώνα στον Βοτανικό, έναν χώρο που είχε φτιαχτεί πριν από αρκετά χρόνια για τη Χαρούλα Αλεξίου. Εκεί δεν θα είναι όμως μόνος του, αλλά, όπως γίνεται τώρα γνωστό, θα συνεργαστεί με μία καλή του φίλη από τα παλιά, την Έλενα Παπαρίζου. Μαζί τους θα είναι και η ανερχόμενη Αναστασία.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ