Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Βαλέρια Κουρούπη ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογήθηκε δημόσια τη συμπάθεια που της τρέφει.

Την Βαλέρια Κουρούπη, υποδέχτηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή τους, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην οποία υποδύθηκε τον σύζυγο της Βαλέριας Κουρούπη.

«Η Βαλέρια είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα πέρυσι και μου αποκαλύφθηκε ένας άνθρωπος πολύ ωραίος. Αναπτύχθηκε μια πολύ ωραία σχέση που οφείλεται και στους δύο γιατί και εκείνη με αγάπησε πάρα πολύ», είπε ο ίδιος.

Αμέσως μετά τη ρώτησε για τις περιπτώσεις που βρίσκεται σε ερωτικές σκηνές με συμπρωταγωνιστεί που δεν συμπαθεί με την ίδια να απαντάει: «Εκεί επιστρατεύεις όλο σου το ταλέντο και την τεχνική, γιατί αυτό οφείλεις να κάνεις. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι και η σωματική επαφή. Φυσικά και μου ‘χει τύχει και στην τηλεόραση μου φαίνεται και πιο δύσκολο».

Οι δυο τους θυμήθηκαν τις ερωτικές σκηνές που είχαν στον «Πλάτανο» με τη Βαλέρια Κουρούπη να λέει: «Έχουμε φιληθεί και (σκηνές) με κρεβάτια, εσώρουχα έχουμε κάνει. Ο Γιώργος κάποια στιγμή, θυμάσαι που σε είχε ρωτήσει κάτι; Το παιδί θορυβήθηκε». Τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε με το αστείρευτο χιούμορ του το σχόλιο που του είχε κάνει ο γιος του: «Πού πάει ο πατέρας μου, έχει πάρει τον στραβό δρόμο».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ