Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στο πλατό της εκπομπής τον περίμεναν εκπλήξεις ενώ ο ίδιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μαρία Μπακοδήμου και τα χρόνια του στην τηλεόραση.

«Τις περισσότερες γιορτές των Φώτων τις έχω ζήσει σε πλατό. Live πολλές. Μου αρέσει αυτό γιατί είναι μια οικογενειακή υπόθεση η τηλεόραση για μένα. Έχω χαρεί πολύ γιατί όσο δούλευα στην τηλεόραση ήμουν με ανθρώπους που ήταν οικογένειά μου. Ήταν άνθρωποι που τους έζησα κι έτσι συνεχίζω κι έτσι ξέρω ότι θέλω να κάνω τηλεόραση, με ανθρώπους που αγαπάω και κάνω οικογένειες. Είναι σκοπός μου να κάνω οικογένειες και γι’ αυτό δεν περνάω άσχημα στη δουλειά μου.

Η συνεργασία με τη Μαρία Μπακοδήμου είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αυτή η συνεργασία με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και με έμαθε να συνεργάζομαι και να ξέρω να σέβομαι τον άλλον, να δίνω την προτεραιότητα στον άλλον. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις δίδυμο. Αυτό που κάναμε τότε στο πρωινό ήταν καινοτόμο για την εποχή του και έδωσε πάσα σε όλα τα υπόλοιπα. Κάναμε αυτό που γουστάραμε, ήμασταν και φίλοι», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφερόμενος στη συνεργασία του με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ήταν πριν από χρόνια ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα. Πλέον έχουν τραβήξει διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ