Επιστροφή στο σπίτι για την Άννη Πανταζή και τον γιο της. Η γνωστή αθλήτρια και ο σύζυγός της, Χριστόφορος Χούμας απέκτησαν την Τετάρτη το δεύτερο παιδί τους και είναι στα καλύτερά τους. Το εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Άννη Πανταζή έγινε σήμερα με εκείνη και τον σύζυγό της να επιστρέφουν σπίτι με το μωρό τους.

Ο γιος τους γεννήθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου. Το ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη, τη μικρή Χριστιάνα και υποδέχθηκε με χαρά και τον γιο του. Ο μικρός γεννήθηκε 56 εκατοστά και ζυγίζει 3.700 γραμμάρια. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας.

Η Άννη Πανταζή γέννησε στο μαιευτήριο ΡΕΑ, όπου και δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες από το εξιτήριό της με το μωρό.

«Η ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής Άννη Πανταζή και ο σύζυγός της Χριστόφορος Χούμας, υποδέχτηκαν το 2ο μωράκι τους, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 στην Κλινική ΡΕΑ. Το αγοράκι και η μητέρα χαίρουν άκρας υγείας. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ζευγαριού ήταν η ιατρός κα. Κατερίνα Παπακωνσταντίνου και η μαία της κα. Τίνα Βουνάση.Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει!», αναφέρει η ανάρτηση του μαιευτηρίου μετα το εξιτήριο για την Άννη Πανταζή.

Η ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής Άννη Πανταζή και ο σύζυγός της Χριστόφορος Χούμας, υποδέχτηκαν το 2ο μωράκι τους,…

Posted by ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική on Saturday, November 6, 2021

Μετά την ευχάριστη είδηση, οι οικογένειες του ζευγαριού ενθουσιάστηκαν. Η αδελφή της Άννης Πανταζή, Κλέλια Πανταζή μίλησε στο okmag για τον ερχομό του ανιψιού της. Η ίδια δημοσίευσε και στο Instagram μια τρυφερή εικόνα με το μωρό, μετά την επιστροφή του ζευγαριού στο σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ