Σε ένα γραφικό εκκλησάκι πλάι στη θάλασσα στα νότια προάστια βάφτισαν την Κυριακή τον γιο τους η Άννη Πανταζή και ο Χριστόφορος Χούμας. Το ζευγάρι επέλεξε το εκκλησάκι της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας και έκανε μια ξεχωριστή βάφτιση έχοντας στο πλευρό τους, τις οικογένειές του,μ τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το okmag εξασφάλισσε το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση που οργάνωσαν για τον γιο τους η Άννη Πανταζή και ο Χρισστόφορος Χούμας.

Το μυστήριο έγινε με φόντο τη θάλασσα και ο μικρός νεοφώτιστος πήρε το όνομα Φίλιππος. «Ήταν ένα όνομα που δεν το πήρε από κάποιον παππού του. Μας άρεσε όμως πολύ ως όνομα και με τον σύζυγό μου αποφασίσαμε να ονομάσουμε Φίλιππο τον γιο μας», αποκάλυψε η Άννη Πανταζή σε δηλώσεις της στο okmag.

Νονοί του mikro;y ήταν οι δυο συνεργάτες του συζύγου thw και οικογενειακοί φίλοι: o Νίκος Σπανός και η Τούλα Λυμπεροπούλου.

Φυσικά στο μυστήριο βρέθηκε και η αδελφή της Άννης Πανταζή, Κλέλια Πανταζή με την οικογένειά της.

Για την βάφτιση του μικρού Φίλιππου, οι γονείς ανέθεσαν τον στολισμό και το catering στην εταιρεία favor-me. Στη διακόσμηση της εκκλησίας επικράτησε το γαλάζιο χρώμα με μπλε ορτανσίες, ευκάλυπτους και φύλλα cappuccino.

Τα βαφτιστικά ρούχα του μικρού, αλλά καιτα εντυπωσιακά φορέματα της Άννης Πανταζή και της κόρης της, Χριστιάννας ήταν Stova Bambini». Αξίζει να αναφέρουμε ότι μαμά και κόρη επέλεξαν μια matchy matchy εμφάνιση με τη μικρή Χριστιάννα να κλέβει τις εντυπώσεις. «Η μικρή ήταν πολύ χαρούμενη με τη βάφτιση του αδελφού της. Ήταν συνεχώς κοντά του και τον κοίταζε», είπε χαρακτηριστικά η Άννη Πανταζή.

Το make up και τα μαλλιά της Άννης Πανταζή επιμελήθηκε η Μαρία Κακίου. Η μητέρα του νεοφώτιστου επέλεξε μακιγιάζ σε γήινους τόνους και ένα χαμηλό pony tail.

Δείτε το άλμπουμ από τη βάφτιση του γιου της Άννης Πανταζή:

Φωτογραφίες:: Λουκάς Βασιλικός/luv_wedding.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ