Μπορεί να έχει μπει πια στον μήνα της και να περιμένει το baby boom, η Κατερίνα Στικούδη όμως βρέθηκε με χαρά και σήμερα στη θέση της στα παρασκήνια του J2US για να δεχθεί τα ζευγάρια του μουσικού σόου.

Ετοιμόγεννη η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στο 3ο live του J2US με μια custom made δημιουργία της Τάνιας Χριστοφοράτου από την κολεξιόν της για το 2022 σε κίτρινο χρώμα και απέσπασε τα πιο θετικά σχόλια. Το συγκεκριμένο φόρεμα, άλλωστε άφηνε να φανεί η αρκετά πια φουσκωμένη κοιλιά της και την έδινε ένα theatrale look.

Το okmag.gr, μάλιστα, λίγες μέρες πριν από το live μίλησε με τη στυλίστριά της Κατερίνας Στικούδη, Φιλίτσα Νικολαΐδη. Εκείνη μάς εξήγησε ότι είναι δύσκολο να ντύνεις μια γυναίκα που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης: «Περιμένουμε να γεννήσει από μέρα σε μέρα, ωστόσο η μέλλουσα μαμά κάνει μια πολύ καλή διατροφή με αποτέλεσμα να μην έχει πάρει πολλά κιλά. Τα χέρια και τα πόδια της είναι λεπτά. Η δομή του σώματός της γενικότερα δεν έχει αλλάξει με τον τρόπου που βλέπουμε να συμβαίνει στις εγκυμονούσες».

Οι δύο γυναίκες συνεργάζονται εδώ κι έναν χρόνο περίπου αλλά μοιάζουν να έχουν βρει τα πατήματά τους. Όπως εξηγεί η ενδυματολόγος «η Κατερίνα με εμπιστεύεται. Επιδιώκουμε να βρίσκουμε ιδιαίτερα, custom made κομμάτια όπως για παράδειγμα αυτό που θα φορέσει το Σάββατο στο τρίτο live του J2US. Πρόκειται για μια δημιουργία της Τάνιας Χριστοφοράτου από την κολεξιόν της για το 2022. Είναι η ίδια σχεδιάστρια που επέλεξε και η Δέσποινα Βανδή για το live του προηγούμενου Σαββάτου».

Και αυτό το Σάββατο τα μαλλιά της Κατερίνας Στικούδη επιμελήθηκε η hairstylist Αγγελική Κανδυλάκη και η make up artist Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου και το αποτέλεσμα ήταν φυσικά εξαιρετικό.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε on air ότι η Κατερίνα Στικούδη είναι στις μέρες της για να γεννήσει κι εκείνος αποφάσισε να μετατρέψει για χάρη της το backstage room σε μαιευτήριο, γεμίζοντάς το με δώρα για το μωρό.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ