Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της φετινής σεζόν του J2US, η Κατερίνα Στικούδη αναλαμβάνει χρέη οικοδέσποινας στο backstage του σόου… και κλέβει την παράσταση. Με τις λαμπερές εμφανίσεις της στο πλατό, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποδεικνύει τη φετινή σεζόν πως μπορεί να είναι σέξι και γλυκιά ακόμη και στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Κατερίνα Στικούδη από το πρώτο live του J2US με φόρεμα Chalina Mer και κοσμήματα Kessaris.

Το okmag.gr μίλησε με τη στυλίστριά της Κατερίνας Στικούδη, Φιλίτσα Νικολαΐδη. Όπως μάλιστα μάς εξήγησε είναι δύσκολο να ντύνεις μια γυναίκα που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης: «Περιμένουμε να γεννήσει από μέρα σε μέρα, ωστόσο η μέλλουσα μαμά κάνει μια πολύ καλή διατροφή με αποτέλεσμα να μην έχει πάρει πολλά κιλά. Τα χέρια και τα πόδια της είναι λεπτά. Η δομή του σώματός της γενικότερα δεν έχει αλλάξει με τον τρόπου που βλέπουμε να συμβαίνει στις εγκυμονούσες».

Η Κατερίνα Στικούδη με φόρεμα Evagelia Kountouri Couture στο δεύτερο live του J2US.

Οι δύο γυναίκες συνεργάζονται εδώ κι έναν χρόνο περίπου αλλά μοιάζουν να έχουν βρει τα πατήματά τους. Όπως εξηγεί η ενδυματολόγος «η Κατερίνα με εμπιστεύεται. Επιδιώκουμε να βρίσκουμε ιδιαίτερα, custom made κομμάτια όπως για παράδειγμα αυτό που θα φορέσει το Σάββατο στο τρίτο live του J2US. Πρόκειται για μια δημιουργία της Τάνιας Χριστοφοράτου από την κολεξιόν της για το 2022. Είναι η ίδια σχεδιάστρια που επέλεξε και η Δέσποινα Βανδή για το live του προηγούμενου Σαββάτου. Όσο για το χρώμα του φορέματος της Κατερίνας; Αυτό σας το κρατάμε για έκπληξη».

Είναι σημαντικό για μία επαγγελματία της μόδας να αναζητά νέες, «φρέσκιες» ιδέες. Όπως σημειώνει η Φιλίτσα Νικολαϊδη «μου αρέσει να όσο μπορώ να βοηθώ τους νέους σχεδιαστές, νέους άντρες και γυναίκες με ταλέντο και όρεξη για δουλειά,. που έχουν κάνει για παράδειγμα την πρακτική τους στον Saint Laurent. Θέλω να δίνω ευκαιρίες σε φρέσκα πρόσωπα. Υπάρχουν άλλωστε τόσοι νέοι και ταλαντούχοι Έλληνες designers. Για παράδειγμα στο πρώτο live επιλέξαμε φόρεμα Chalina Mer, ενώ στο δεύτερο ένα girly φόρεμα Evagelia Kountouri Couture. Θέλω να πω πω μέχρι να γεννήσει η Κατερίνα σας ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις, οπότε μείνετε συντονισμένοι…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ