Η Έλενα Ασημακοπούλου με αφορμή τη συνεργασία της με τη Νικόλ Παναγιώτου για τη νέα κολεξιόν παπουτσιών, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά και τις σχέσεις που έχει πλέον με εκείνον.

Φέτος η Έλενα Ασημακοπούλου βρίσκεται στη σειρά «Άγρια γη». «Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί και δουλεύω σε μια σειρά που νιώθω και περνάω καλά, αλλά και κάνω αυτό το διαφορετικό που ήθελα πολλά χρόνια να δείξω», είπε στο Happy Day.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ηθοποιός έφερε στο μυαλό της ένα κάστινγκ που δεν πήγε όπως θα ήθελε. «Έχω περάσει για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Έπαθα κρίση πανικού και έφυγα. Κατέβηκα στο πλατό, ενώ είχα πει εξαρχής «ναι ναι θα έρθω» που με είχαν καλέσει και τελικά δεν το έκανα ποτέ το κάστινγκ.

Στη συνέχεια, η Έλενα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος ανακοινώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι είχε γίνει και τότε. Είχε προέλθει ο χωρισμός μήνες πριν. Τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα καλοκαίρι ήταν καθαρά και μόνο για τη μικρή. Είχαν κλείσει τα σχολεία. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά. Ξέρεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να της πουν κάτι που να τη στεναχωρήσει και να την πληγώσει.

Αυτό το διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο. Πάντα όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, κυρίως ως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε σχέσεις τυπικές. Είναι μόνιμα στο εξωτερικό. Έρχεται να δει κάποιες μέρες τον μήνα το παιδί. Είμαι ήρεμη, είμαι χαρούμενη. Κάνω πράγματα που ήθελα πολλά χρόνια να τα κάνω. Ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά πολύ καιρό. Υπήρχαν δεύτερες σκέψεις μέχρι να πάρω αυτή την απόφαση. Το πάλευα για καιρό. Δεν ήταν απλό. Αλλά δεν έβρισκα και λύση στο πρόβλημά μου», ανέφερε ακόμα.

Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως ήταν εκείνο ως προς το παιδί, ωστόσο όπως λέει η ηθοποιός η κόρη της Μαρία είναι πολύ ώριμη και ήξερε τι θα συμβεί. «Σκεφτόμουν καιρό πώς θα το πω στο παιδί. Από τις πιο δύσκολες μέρες στη ζωή μου. Είναι ένα πολύ ώριμο παιδί που ήξερε και ζούσε πράγματα από πριν, οπότε ήξερε τι θα συμβεί. Είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις πριν και προσπάθειες ώστε να αποφευχθεί αυτός ο χωρισμός. Ήξερε. Η Μαρία με κατανοεί. Συζητάμε τα πάντα. Κάνει και πράγματα για να με ξεκουράσει. Είμαι περήφανη για την κόρη μου», είπε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική της ζωή η ηθοποιός δηλώνει: «Νιώθω μπερδεμένη. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να προχωρούσα πολύ άμεσα σε κάτι σταθερό και μόνιμο. Ποτέ μη λες ποτέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ