Η πάντα αξιοπρεπής και ήπιων τόνων Έλενα Ασημακοπούλου δεν έδωσε ποτέ αφορμές για σχόλια σχετικά με την προσωπική της ζωή. Το ίδιο αθόρυβα χειρίστηκε και τον χωρισμό της από τον εδώ και 15 χρόνια σύντροφό της, Ιταλό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιορίλο.

Η αποκάλυψη για το τέλος του γάμου τους ήρθε την περασμένη Κυριακή, όταν εκείνη επιβεβαίωσε πως δεν είναι πια μαζί, απαντώντας σε μια ερώτηση που της έγινε σε chat στο Instagram. «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρόλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας» έγραψε στο story της.

Με αυτή την απάντηση επί της ουσίας η Έλενα Ασημακοπούλου ανακοίνωνε για πρώτη φορά δημόσια το τέλος του γάμου της με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Σύμφωνα με πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, τα οποία τον περασμένο Οκτώβριο τους οδήγησαν στο να πάρουν τις αποστάσεις τους. Η απόφαση να βρεθούν σε διάσταση πάρθηκε αθόρυβα, καθώς προτεραιότητά τους ήταν να διαφυλάξουν την καλή ψυχολογία της 12χρονης σήμερα κόρης τους Μαρίας Ροζάριας, η οποία φέτος ολοκλήρωσε τη φοίτησή της στο Δημοτικό.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ