Εδώ και καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχουν χωρίσει. Το ζευγάρι που ήταν μαζί για περισσότερο από 11 χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Μαρία Ροζάρια αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς. Η Έλενα Ασημακοπούλου μάλιστα επιβεβαίωσε ότι χώρισε από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες για κρίση στον γάμο τους. Ωστόσο, κάνοντας ένα Q & A η Έλενα Ασημακοπούλου δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το αν είναι ακόμη μαζί με τον σύζυγό της. Κι εκείνη αποκάλυψε πως εδώ και λίγο καιρό ο κύκλος τους έχει κλείσει.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου επιβεβαιώνοντας την είδηση του χωρισμού της.

Η ανάρτηση που επιβεβαιώνει ότι η Έλενα Ασημακοπούλου χώρισε από τον Μπρούνο Τσιρίλο:

Το τελευταίο διάστημα άλλωστε η Έλενα Ασημακοπούλου βρισκόταν με την κόρη της στην Ελλάδα, ενώ ο Μπρούνο Τσιρίλο ήταν στην Ιταλία. Οι δυο τους, ωστόσο, παρόλο που αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, θα έχουν πάντα κάτι όμορφο να τους ενώνει, την κόρη τους, που είναι η αδυναμία τους.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο ήταν πολλά χρόνια μαζί, αλλά το 2018 αποφάσισαν να κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο με παρανυφάκι την 7χρονη τότε κόρη τους, Μαρία Ροζάρια. Το 2010 οι δυο τους είχαν κάνει τον πολιτικό τους γάμο πριν από τον ερχομό της κόρης τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ