Το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο «sexy Μπρούνο» ωστόσο -όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν- παρά το σκληρό παρουσιαστικό του, αποτελεί έναν απόλυτα αφοσιωμένο οικογενειάρχη στις δύο γυναίκες της ζωής του.

Η γνωριμία στη Μύκονο γέννησε έναν μεγάλο έρωτα

Ο έρωτας της ζωής του Ιταλού παλαίμαχου αμυντικού που φόρεσε και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του «χτύπησε την πόρτα» το Πάσχα του 2007 στο κοσμικό νησί της Μυκόνου, όπου και πρωτογνώρισε την καλλονή μοντέλο, ηθοποιό και επιχειρηματία, Έλενα Ασημακοπούλου.

Εκείνη είχε μόλις στεφθεί έναν χρόνο πριν Β’ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 κι εκείνος ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές της χώρας.

Έτσι ο έρωτας τους εξελίχθηκε σε μια δυνατή σχέση που οδηγήθηκε στον γάμο τους το 2010, καθώς και στη γέννηση της κόρης τους, Μαρία Ροζάρια.

Ο λόγος που καθυστέρησαν τον θρησκευτικό γάμο

Η ένωση τους ενώπιον του θεού ωστόσο άργησε να έρθει κατά οκτώ χρόνια, με την ίδια την εντυπωσιακή ηθοποιό να δηλώνει αφοπλιστικά πως δέχθηκε τέσσερις φορές προτάσεις γάμου από τον αγαπημένο της, ανήμερα μάλιστα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο λόγω κάποιων οικογενειακών απωλειών, καθώς και του επιβαρυμένου προγράμματος τους, το μετέβαλαν διαρκώς.

Διαβάστε περισσότερα στο SportDay.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ