Η Ειρήνη Μερκούρη μίλησε για την καταγωγή της, για τη μακρόχρονη απουσία της από το τραγούδι, αλλά και την πίστη της στο θεό.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στο «Πάμε Δανάη», ανέφερε: «Μου είχαν κάνει ξανά πρόταση να συμμετέχω στο J2US, αλλά για κάποιους λόγους δεν είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ο κυριότερος λόγος που απείχα από το τραγούδι ήταν ο γάμος μου. Ήθελα να ζήσω με τον άντρα μου και να πάρω την ευλογία του Θεού. Δεν θα παντρευόμουν σε καμία περίπτωση με πολιτικό γάμο. Θα προτιμούσα να μείνω γεροντοκόρη».

Στην πορεία, η Ειρήνη Μερκούρη είπε: «Δεν θα γινόμουν ποτέ καλογριά. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, δεν αλλάζει αυτό και δεν θα έπαιζα με τον αληθινό Χριστό. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

«Η πρώτη μου συνεργασία ήταν στα 18 μου με τον Αντώνη Ρέμο. Ντρεπόμουν πολύ στο βιντεοκλίπ, γιατί έπρεπε να αγκαλιάσω τον Αντώνη, αλλά δεν με είχε αγγίξει κάποιο αγόρι μέχρι τότε. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στο πρόσωπο μου. Είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Το να πειράζει το πρόσωπό της μια όμορφη κοπέλα το θεωρώ ανόητο» δήλωσε η Ειρήνη Μερκούρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ