Η Ειρήνη Μερκούρη έχει επιστρέψει στο τραγούδι που τόσο αγαπά, αλλά και στην τηλεόραση μέσα από το J2US, ως coach του Γιάννη Παπαμιχαήλ. Το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε με τον παλιό της φίλο Νίκο Μουτσινά στον οποίο δήλωσε πως αν δεν ήταν παντρεμένη θα ήθελε να ήταν μαζί του.

3 πράγματα που αποκάλυψε η Ειρήνη Μερκούρη για τον σύζυγό της

Επιπλέον η τραγουδίστρια μίλησε για τον σύζυγό της, Γιάννη Κουτσόπουλο και αποκάλυψε ότι έχει κάνει πολλές εφημερίες μαζί του, καθώς εκείνος είναι γενικός χειρουργός, ότι ο σύζυγός της δεν την έχει δει ενεργά on stage σχεδόν από τότε που είναι μαζί και πως ήταν και δική του χαρά που επέστρεψε η Ειρήνη Μερκούρη στα μουσικά.

«Ο σύζυγός μου είναι γενικός χειρουργός. Έχω κάνει πολλές εφημερίες μαζί του. Έχω μάθει πολλά πράγματα από περιστατικά φοβερά, λέω και τη γνώμη μου και συμφωνούμε σε πολλά πράγματα. Είμαι παντρεμένη γυναίκα και προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες. Είμαι λίγο του “πρέπει” και προσπαθώ να κάνω τα “πρέπει” όσο μεγαλώνω. Σε κάποια πράγματα όμως, όχι σε όλα. Είναι ανάλογα. Προσπαθώ κι εγώ στον αγώνα της ζωής είμαι. Υπάρχουν πολλά θέματα στη ζωή πολλά που πρέπει να τα ξανασκεφτείς πριν τα κάνεις. Τα σκέφτομαι πλέον και διπλά και τριπλά για να δω, αν δω ότι δεν με παίρνει… Αλλιώς σκεφτόμουν πριν από δέκα χρόνια κι αλλιώς τώρα. Έχω μετανιώσει για πράγματα. Είμαι πιο ώριμη. Θα πω ότι “αυτό δεν άξιζε, γιατί το έκανα;”», ανέφερε στον Νίκο Μουστινά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Γιάννης δεν με έχει δει ενεργά στον χώρο από τότε που είμαστε μαζί. Είναι 7-7,5 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι. Δεν με έχει δει on stage. Ήθελε πολύ να με δει, χαίρεται πιο πολύ από εμένα να με δει να τραγουδάω, να φοράω τα φορέματά μου. Γιατί πιστεύει σε αυτό που νιώθω. Δεν ζηλεύει. Δεν έχει το κόμπλεξ αυτό που δημιουργεί η δουλειά μας. Είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Είναι εξάλλου πολύ φτασμένος στον δικό του τομέα».

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Μερκούρη: Επιστροφή έκπληξη στη σκηνή του J2US

Ειρήνη Μερκούρη: «Δεν παράτησα τη δουλειά μου επειδή παντρεύτηκα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ