Η Ειρήνη Μερκούρη μαζί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ είναι το νέο ζευγάρι του J2US. Η τραγουδίστρια καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν να απέχει από το τραγούδι τα τελευταία 8 χρόνια, τον σύζυγό της Γιάννη Κουτσόπουλο, αλλά και την πίστη της στον Θεό.

Ο λόγος που η Ειρήνη Μερκούρη απείχε περίπου 8 χρόνια από το τραγούδι

«Από ένα σημείο και μετά ήταν προσωπική μου επιλογή να απέχω από τη μουσική. Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω. Έκανα στην άκρη για κάποιο λόγο, στη συνέχεια ήρθε ο γάμος μου και τον απολαμβάνω. Με γεμίζει ο άντρας μου, είμαστε 7,5 χρόνια μαζί. Είμαστε καλά και έτσι θέλω και εύχομαι να είμαστε πάντα. Το 2019 ήμουν έτοιμη να επιστρέψω και να δουλέψω βράδυ αλλά ήρθε το lockdown» είπε η τραγουδίστρια στη «Super Κατερίνα».

Η γνωριμία με τον σύζυγό της, Γιάννη Κουτσόπουλο

«Ο Γιάννης, ο άντρας μου, δεν με έχει δει σε stage πριν. Γνωριστήκαμε στο γραφείο του που είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Είναι γιατρός χειρούργος. Είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά του και τον θαυμάζω πολύ, τόσο σαν άντρα όσο και σαν επιστήμονα. Χαίρεται πάρα πολύ που επέστρεψα γιατί δεν είχε προλάβει να με δει στη πίστα.

Η Ειρήνη Μερκούρη με τον σύζυγό της, Γιάννη Κουτσόπουλο.
Η Ειρήνη Μερκούρη με τον σύζυγό της, Γιάννη Κουτσόπουλο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν γνωριστήκαμε, με είδε με σορτσάκι, αθλητικά… και ένας άλλος φίλος του, του είπε ποια είμαι. Λογικά με ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει τι είμαι. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα σχέση, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου ίσως και για πάντα, εκεί ήρθε».

«Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου για τον γάμο μου»

Έπειτα η Ειρήνη Μερκούρη θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Κατά καιρούς είχα επαγγελματικές προτάσεις αλλά όταν κάτι δε σε πάει ένα βήμα μπροστά, δε με αφορά. Ναι μεν μου έλειπε το τραγούδι, αλλά δε θα έδινα και τα πάντα γι’ αυτό. Δεν έφυγα ποτέ από το τραγούδι επειδή παντρεύτηκα. Αυτά είναι κακοήθειες. Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου για τον γάμο μου. Το ένα, δεν ακυρώνει το άλλο».

Η απάντηση που έδωσε η Ειρήνη Μερκούρη στις φήμες που την ήθελαν να μονάζει

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ειρήνη Μερκούρη αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την ήθελαν στο παρελθόν να βρίσκεται σε μοναστήρι.

«Σε μοναστήρια πάω πάντα γιατί είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ. Κατά καιρούς πήγαινα, και πηγαίνω σε μοναστήρια, και στην Παναγία της Τήνου, και κάθομαι 3 μέρες για να προσκυνήσω. Ήθελα την ψυχική μου ηρεμία. Ο Χριστός και η Αγία Τριάδα είναι τα πάντα για μένα, μετά είναι η οικογένειά μου και να είναι καλά όλος ο κόσμος.

Δε θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό, με τον Ιησού Χριστό γιατί, δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να έρχεσαι στην πίστα και να φοράς μίνι. Έτσι παίζεις με τον Θεό; Αυτά είναι κακοήθειες. Θα ήταν τιμή για μένα να πάω καλόγρια, αλλά έχω αποφασίσει τον βίο της ζωής μου.

Για να το τελειώσω για κάποιους, είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη και δεν είμαι απλά για να το λέω. Πιστεύω στην Ουράνια Βασιλεία. Αυτό πιστεύω και θα το ομολογώ μέχρι να μου βγει η ψυχή. Δε πρόκειται να αλλάξω πίστη ποτέ. Και να μου κόψουν το κεφάλι πάλι Χριστιανή Ορθόδοξη θα είμαι. Για να το τελειώσουμε. Ήμουν ανέκαθεν έτσι», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ