Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν η μεγάλη έκπληξη του 10ου live του J2US. Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μπήκε στο διαγωνιστικό κομμάτι του φαντασμαγορικού σόου του Alpha έχοντας ως coach την Ειρήνη Μερκούρη.

Το πρώτο secter ζευγάρι λοιπόν αποκαλύφθηκε και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε πολλά σχόλια. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η έντονη κριτική που δέχτηκε τον έκανε να απαντήσει μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

«Εγώ δεν ήρθα ούτε για να τραγουδήσω αλα, Μάικλ Τζάκσον , μη τρελαθούμε, ήρθα για να περάσω με τα υπόλοιπα παιδιά καλά, και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» ανέφερε ανάμεσα σε άλλα. «Παραδέχτηκα ότι έκανα λάθος το οποίο δεν συνάδει με την εμπειρία που κουβαλάω. Φυσικά, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει. Κανένα πρόβλημα» σημείωσε.

Έριξα μια ματιά, και είδα μια άνοδο της τάξης του 80% στα σχόλια σας, για το justhe2ofus. Εγώ δεν ήρθα ούτε για να…

Posted by John Papamichail on Monday, May 8, 2023

Τα σχόλια που δέχτηκε από τους διαδικτυα κούςτου φίλους

Βέβαια, ο στόχος που έχει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο J2US, όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος, είναι να περάσουν όλοι καλά μέσα από αυτή τη διαδικασία. Φαίνεται πως αρκετοί από τους διαδικτυακούς του φίλους έδειξαν κατανόηση σε αυτό.

«Αρχικά δεν είσαι τραγουδιστής και that’s ok. Ένα σόου είναι για να περάσετε καλά και εσείς που συμμετέχετε και ο κόσμος που το παρακολουθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κακία στα σχόλια κάποιων. Anyway, καλή επιτυχία εύχομαι να το διασκεδάσεις και να κάνεις νέους φίλους» αναφέρει ένα από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του.

«Κάποιοι μάλλον δε γνωρίζουν το πόσο εκπληκτικός μουσικός είσαι, τις τεράστιες γνώσεις σου πάνω σ’ αυτό το θέμα, τις δυνατές συνεργασίες και τα πολλά που έχεις καταφέρει από μικρός στη μουσική σκηνή και όχι μόνο, εμείς όμως που γνωρίζουμε σου βγάζουμε το καπέλο Γιάννη» σημειώνει μία διαδικτυακή του φίλη.

Σε άλλο σχόλιο αναφέρεται: «Είσαι πολύ καλύτερος από αυτούς. Όσοι έχουμε την τύχη να σε γνωρίζουμε από κοντά ξέρουμε.. Σαν επαγγελματίας αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις και εξαιρετικός μουσικός. Αλλά και σαν άνθρωπος… Ψυχάρα! Το εντυπωσιακό είναι ότι όσο καιρό σε γνωρίζω δε σε έχω ακούσει να λες κακή κουβέντα για άλλον άνθρωπο… Άστους να βράζουν στην κακία τους… Και να σου πω… Εγώ αν ήμουν την επόμενη φορά που θα έβγαινα θα ανέβαζα ένα τραγούδι απάντηση σε όλους αυτούς… Keep Walking Johny!»

Η υπόσχεση που έδωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για το 11ο live του J2US

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ υποσχέθηκε στο επόμενο live του J2US, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου, να είναι καλύτερος!

«Έκανα ένα λάθος ανεπίτρεπτο στην χθεσινή εμφάνιση στο JTHE2OF US, Σε όλες τις πρόβες απέδωσα το κομμάτι άψογα, και χθες, έχασα το στίχο για 2 μουσικά bars.. Προφανώς και δεν είμαι ικανοποιημένος, καθότι θέλω ότι κάνω, να το κάνω τέλεια. Οψόμεθα για το επόμενο επεισόδιο, να είναι σούπερ» σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Έκανα ένα λάθος ανεπίτρεπτο στην χθεσινή εμφάνιση στο JTHE2OF US, Σε όλες τις πρόβες απέδωσα το κομμάτι άψογα, και…

Posted by John Papamichail on Sunday, May 7, 2023

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η εμφάνιση έκπληξη του Γιάννη Παπαμιχαήλ στη σκηνή

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απαντάει στους επικριτές του: «Λέω πάντα την αλήθεια. Παραδέχτηκα ότι έκανα λάθος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ