Για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου μίλησε γνωστός λαϊκός τραγουδιστής στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είχα κακή συνεργασία με την Άντζελα Δημητρίου γιατί η λαίδη σαν λαίδη είναι λίγο περίεργη και δύστροπη. Αυτοί οι άνθρωποι, που τους έχετε αγαπήσει πάρα πολύ, δεν είναι έτσι», εξήγησε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος μίλησε για τα όσα συμβαίνουν με τον Bo και την Καρολίνα αλλά και γενικότερα για την απιστία. «Αν πραγματικά ο Bo και η Καρολίνα είναι μαζί, πιστεύω πως θα έχει στεναχωρηθεί ο άνθρωπος αυτός. Αν είναι όντως μαζί και δεν είναι κάτι συνεννοημένο. Εγώ πιστεύω ότι είναι φτιαχτό, ο Ατζούν κάνει τη δουλειά του πάρα πολύ καλά. Αυτό έχω να πω.

Μου έχει συμβεί να απατηθώ και έχω απατήσει κιόλας. Πάντα όμως στο τελείωμα μιας σχέσης. Καλύτερα αυτά τα πράγματα να ξεκαθαρίζονται, δεν θες και δεν προχωράει άλλο ας τελειώνουμε και να κάνεις τη ζωή σου. Όπως και στις σχέσεις ενός ζευγαριού που παντρεύεται δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λένε ότι ζω μαζί για τα παιδιά μου και δεν μπορώ να χωρίσω αλλά κάνει ο καθένας τη ζωή του.

Κανονικά πρέπει να λες “δεν ταιριάζω μαζί σου. Τελείωσε. Έχω δυο παιδιά αλλά ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο του και θα έχουμε καλές σχέσεις για τα παιδιά μας”», δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ