Ο Διονύσης Ατζαράκης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και για τη επιλογή του να γίνει stand up comedian, αλλά και για τις αντιρρήσεις που είχαν οι γονείς του.

Τι είπε για το stand up comedy;

«Το stand up είναι ένα performance που επικοινωνείς με τον κόσμο. Εγώ και ο αδερφός μου είχαμε ανέκαθεν χιούμορ, ενώ οι γονείς μου όχι. Η μητέρα μου μπορεί να γελάσει με κάποια αστεία. Ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και δεν εκτιμά ιδιαίτερα το χιούμορ».

Ποια ήταν η αντίδραση των γονιών του όταν τους αποκάλυψε πως δεν θα ασχοληθεί με τη δικηγορία;

Ο Διονύσης Ατζαράκης ανέφερε πως αρχικά σημειώθηκαν αντιδράσεις, αλλά τελικά η οικογένειά του επικροτεί αυτό που κάνει.

«Η μητέρα μου λάτρευε ανέκαθεν τον Λάκη Λαζόπουλο, τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη. Δεν δυσκολεύτηκα να πείσω την μητέρα μου να παίξει στα βίντεο μου, το δέχθηκε με πολλή χαρά.

Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες, δεν μπορώ να σου πω ότι πέρασα άσχημα. Έχω πτυχίο δημοσιογραφίας. Έχουμε σπουδάσει στην ίδια σχολή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχω περάσει από διάφορες εκπομπές στο παρελθόν. Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό».

Αναφορικά με το περιεχόμενο της σάτιρας που κάνει είπε: «Τελευταία έχω σατιρίσει και πιο σοβαρά θέματα. Δεν έχει να κάνει αν θα τα σατιρίσεις αλλά το πώς».

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Ατζαράκης: Αποκάλυψε ποιο είναι το celebrity crush του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ