Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27/3 ο Διονύσης Ατζαράκης και μίλησε για όλα. Ο γνωστός κωμικός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μόλις πέθανα» στο θέατρο Βέμπο αποκάλυψε ποιο είναι το celebrity crush του, αλλά και γιατί έκανε το video με τον Στέφανο Κασσελάκη που έγινε viral.

Απαντώντας στις ερωτήσεις του παιχνιδιού στο Night Out, ο Διονύσης Ατζαράκης απάντησε στο ποιο είναι το celebrity crush του. «Η Μάργκο Ρόμπι είναι το celebrity crush μου. Και πρόσφατα είδα φωτογραφία με τον άντρα της από την παραλία και λέω τον έχω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Στο δωμάτιό μου είχα αφίσα της Δέσποινας Βανδή. Παλιά ήταν το celebrity crush μου, αλλά τώρα δεν θέλω να μπω σε νερά Μπισμπίκη. Την είδα σει στους “Δυο Ξένους” και την είχα ερωτευτεί»

Ακόμη, έγινε αναφορά και στο video για τον Στέφανο Κασσελάκη που έγινε viral. «Στην αρχή που είχε βγει υποψήφιος είπα ότι δεν ήταν η καλή στιγμή και δεν ήθελα να πάρω θέσει και δεν είχα αρκετό υλικό. Στη συνέχεια που τα media των ακολουθούσαν παντού και τον βλέπαμε συνέχεια από το πώς πίνει τον καφέ του, μέχρι τι προπονήσεις κάνει εκεί λέω “εδώ είμαστε τώρα”».

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Ατζαράκης για το viral βίντεο με τη Χάρις Αλεξίου: «Ήταν αδιανόητα χαλαρή»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ