Για το ενδεχόμενο μιας υιοθεσίας μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην κάμερα του «Open Weekend». Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Τούνη.

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Μου αρέσει να έχω πολλά παιδιά και αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω το δικό μου, είναι στα σχέδια μου το να μπορώ να έχω ένα παιδάκι ακόμη που να μην είναι βιολογικό να μην είναι δικό μου. Πιστεύω θετική σε αυτό θα είναι και η Ιωάννα Τούνη, σαν άνθρωποι είμαστε πολύ κοντά σε επίπεδο σκέψης» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της έζησε το τελευταίο διάστημα, μετά την απώλεια της πολυαγαπημένης της μαμάς.

Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή στις 19 Απριλίου, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η επιχειρηματίας και influencer ήταν πολύ δεμένη μαζί της καθώς τη μεγάλωσε μόνη της και φρόντιζε να στέκεται πάντα στο πλευρό της.

Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Αμέσως βρέθηκε κοντά της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να τη στηρίξει. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος απουσίαζε λόγω πένθους από τις τελευταίες εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου πριν από το Πάσχα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλέξάνδρου έκανε ένα τατουάζ αφιερωμένο στην αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη στο εξωτερικό μέρος του χεριού του. Συγκεκριμένα, έκανε τατουάζ το γράμμα «J». το αρχικό δηλαδή του ονόματος της Ιωάννας Τούνη του στα αγγλικά. Το ζευγάρι είναι συνεχώς μαζί και ο συνεργάτης της εκπομπής «Super Κατερίνα» στηρίζει την αγαπημένη του με κάθε τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ