Μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε η Ιωάννα Τούνη με τον θάνατο της μητέρας της από καρκίνο. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της Δημήτρη Aλεξάνδρου.

Το ζευγάρι είναι συνεχώς μαζί και ο συνεργάτης της εκπομπής «Super Κατερίνα» στηρίζει την αγαπημένη του με κάθε τρόπο. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους δυο τους, καθώς αποφάσισε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους το νέο τατουάζ που έκανε, μία και ο ίδιος είναι λάτρης της δερματοστιξίας.

Ο Δημήτρης Aλεξάνδρου έκανε ένα τατουάζ αφιερωμένο στην αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη στο εξωτερικό μέρος του χεριού του. Συγκεκριμένα, έκανε τατουάζ το γράμμα «J». το αρχικό δηλαδή του ονόματος της Ιωάννας Τούνη του στα αγγλικά.

Nα υπενθυμίσουμε ότι η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Αμέσως βρέθηκε κοντά της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να τη στηρίξει. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος απουσίαζε λόγω πένθους από τις τελευταίες εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου πριν από το Πάσχα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλέξάνδρου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με κοινές φωτογραφίες του με την Ιωάννα Τούνη ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του μετά την απώλεια της μητέρας της αγαπημένης του. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προσπαθεί να φτιάξει με κάθε τρόπο το κέφι της συντρόφου του και να την κάνει να ξεχαστεί από τη δύσκολη περίοδο που περνά. Η Ιωάννα Τούνη είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, που ήταν το στήριγμά της και η απώλεια της ήταν για τη γνωστή influencer πολύ μεγάλη.

Η ίδια είχε περάσει πολύ δύσκολα τους τελευταίους μήνες καθώς η μητέρα της είχε ξεκινήσει χημειοθεραπείες και έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Έτσι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Ιωάννα δεν μπορούσε να τη βλέπει όσο συχνά ήθελε. Κατάφερε να είναι όμως ως το τέλος κοντά της και να της χαμογελά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ