Δύσκολες ώρες περνούν η Ιωάννα Τούνη και ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει μια μεγάλη απώλεια, καθώς τα ξημερώματα της μεγάλης Τρίτης έφυγε από τη ζωή η μητέρα της γνωστής influencer. Η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε η μητέρα της με τον καρκίνο. Ο θάνατός της τη βύθισε στο πένθος. Στο πλευρό της στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε αμέσως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που μόλις «ευχαρίστησε» τον κόσμο για τη στήριξη που δέχθηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη.

Με μια σειρά από κοινές φωτογραφίες του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να δείξει τη χαρούμενη πλευρά της συντρόφου του που προσπαθεί αυτές τις ώρες να διαχειριστεί το πένθος της. Ο ίδιος μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Λίγες ώρες νωρίτερα και η καλή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη ανέφερε στο Instagram Story της πως έχει εξαφανιστεί για λίγο από τα social media γιατί απεβίωσε ένα πολύ δικό της πρόσωπο και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Στέλλα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και προσπαθεί κι αυτή να στηρίξει με κάθε τρόπο την Ιωάννα Τούνη μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της και την αγαπούσε πολύ, καθώς δεν είχε και καμία επαφή με τον πατέρα της. Η ίδια είχε περάσει πολύ δύσκολα τους τελευταίους μήνες καθώς η μητέρα της είχε ξεκινήσει χημειοθεραπείες και έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Έτσι, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Ιωάννα δεν μπορούσε να τη βλέπει όσο συχνά ήθελε. Κατάφερε να είναι όμως ως το τέλος κοντά της και να της χαμογελά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ