Την επικαιρότητα φαίνεται πως απασχολούν τις τελευταίες μέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού που καταγγέλλει η 24χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη άνοιξε και πάλι η συζήτηση για το #Metoo και τις γυναίκες που έχουν πέσει θύμα τα κακοποίησης σωματικής ή λεκτικής, αλλά και το μεγάλο θέμα με τα revenge porn βίντεο. Η Ιωάννα Τούνη για πρώτη φορά μάλιστα κατονόμασε τον άνδρα που –όπως αναφέρει- διέρρευσε το ροζ βίντεο με εκείνη. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στηρίζει μάλιστα την Ιωάννα Τούνη και είναι στο πλευρό της.

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πέρασε αναμφίβολα δύσκολες ώρες και δέχθηκε ένα κύμα από hate comments για τη στήριξή του στην κοπέλα του. Ο ίδιος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων , τη στήριξε και τη στηρίζει σε όλα και οι δυο τους φαίνεται πως αντιμετωπίζουν μαζί όλη αυτήν την κατάσταση.

Μετά το ξέσπασμά του μάλιστα στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» εξοργισμένος με τα λεγόμενα του δικηγόρου του Μάκη Κατμερτζόγλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δίνει την αποστομωτική του απάντηση σε όσους μιλούν άσχημα για τη σύντροφό του και συνεχίζουν να διακινούν το βίντεό της.

Σε δήλωση που παραχώρησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα;», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στηρίζει ανοιχτά την Ιωάννα Τούνη και ανέφερε: «Εμείς οι άντρες, και το λέω για να το ακούσω και εγώ, θα έπρεπε καμιά φορά να χρησιμοποιούμε τα παντελόνια μας και για διαφορετικό λόγο. Μια συγνώμη αρκεί».

«Θέλω να υπάρξει Δικαιοσύνη. Για μένα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Πιστεύω και στη δικαιοσύνη του θεού», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ