Μεγάλη ένταση πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer μίλησε ανοιχτά για τον άνθρωπο που δημοσίευσε το revenge porn βίντεο και για πρώτη φορά τον κατονόμασε. Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε ανοιτρά ότι ο επιχειρηματίας Μάκης Κατμερτζόγλου ήταν αυτός που διέρρευσε το βίντεο. Η ίδια δέχθηκε αρχικά μια μήνυση για συγκοφαντική δυσφήμιση από τους δικηγόρους του επιχειρηματία και μετά το χθεσινό βιντεό της, δέχθηκε και δεύτερη μήνυση. Στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», μάλιστα όπου φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του 35χρονου, ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τα όσα ακούστηκαν.

Το πρωί της Τρίτης, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου συμμετέχει και ο σύντροφός της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο ίδιος έκανε αρχικά μια συγκλονιστική αποκάλυψη αναφέροντας ότι «ακόμη και τώρα μετά από όλα αυτά μου στέλνουν το βίντεο της Ιωάννας. Με ρωτούν “πόσο πληρώνεστε; Τι κάνετε; Αν είναι αυτή;” Ο κόσμος δεν είναι καλά. Να βάλουμε τα πράγματα από την αρχή, όταν είχαμε ξεκινήσει και μιλούσαμε για άλλες υποθέσεις σας είχα πει ότι το νομικό σύστημα θεωρεί αυτά τα θέματα πλημμελήματα και πολλά κορίτσια δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους. Ποιο είναι το δίκιο τους; Να πάρουν λεφτά; Το δίκιο τους είναι να κατέβουν τα βίντεο και ο θύτης να τιμωρηθεί. Το νομοθετικό πλαίσιο έχει κενά. Η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή έχει ασχοληθεί και έχει πάει σε δικηγόρους και της είπαν ότι αν πεις δημόσια το όνομά του θα σου κάνει μήνυση για συκοφατική δυσφήμιση» και εξήγησε πως αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξε και πάλι δικηγόρο.

Και συνέχισε: «Το δεύτερο άσχημο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος εδώ και δυο μέρες λέει ότι περνά δύσκολα. Σκεφτείτε αυτήν την κοπέλα και το οικογενειακό της περιβάλλον που ένας πολύ δικός της άνθρωπος χαροπαλεύει. Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να κάνει πλάκα με τον φίλο του και λέει ότι τώρα περνά άσχημα».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν η Ιωάννα Τούνη συζητά μαζί του για το αν πρέπει να ανεβάσει τα βίντεο με τις εξηγήσεις που δίνει, εκείνος απάντησε θετικά: «Εννοείται ότι το συζητάμε γιατί έχει τόσα παραθυράκια το νομικό πλαίσιο. Εγώ αυτό που είπα στην Ιωάννα είναι ότι είμαστε στην αρχή του τέλους. Ακούστηκε ότι πήρε λεφτά. Πληρώνεται αυτό το πράγμα; Ακούσαμε ανεπίτρεπτα πράγματα. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να μην συγχέουμε όλες τις υποθέσεις σε μία. Πριν βάλετε ή γράψετε κάτι θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα θέλατε αυτό να το κάνουν στην οικογένειά σας, στην αδελφή ή τον αδελφό σας».

Λίγο αργότερα στον «αέρα» της εκπομπής βγήκε και ο δικηγόρος του 35χρονου επιχειρηματία, Ιωάννης Γλύκας

«Μας ενημέρωσε ο κύριος Κατμερτζόγλου για το νέο βίντεο και συντάξαμε τη δεύτερη μήνυση και κινείται το αυτόφωρο μέχρι σήμερα το βράδυ στις 12. Αναμένουμε οι Αρχές να κάνουν το καθήκον τους», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν με τον δικηγόρο να ζητά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανακαλέσει για κάποια από τα λεγόμενά του, με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει ξεκάθαρα θέση και να υπερασπίζεται τον συνεργάτη της. «Σας ζητώ και από εσάς και από τον εντολέα σας να μπείτε για ένα λεπτό στη θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

Η απάντηση του δικηγόρου ήταν η εξής: «Αν ο πελάτης μου ήταν στη θέση του δεν θα έπαιρνε θέση. Ένας δημοσιογράφος πρέπει να είναι αντικειμενικός. Την ευθύνη της εκπομπής την έχετε εσείς και το κανάλι και θα ήθελα να μην ξανακουστεί κάτι τέτοιο», είπε και συνέχισε: «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Μια κοπέλα έχει θιγεί από αυτό και το καταλαβαίνω. Ποιος το επαναφέρει στη δημοσιότητα όμως, εκείνη ή ο Κατμετζόγλου; Είναι ένας προβληματισμός. Αυτό έγινε στο παρελθόν. Λέω ότι το 2022 ποιος το επαναφέρει; Μήπως το επαναφέρει κάθε μέρα η Ιωάννα Τούνη για να έχει τα φώτα της δημοσιότητας;»

Η τελευταία φράση του δικηγόρου προκάλεσε αντιδράσεις και ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Θέλω να ανακαλέσετε αυτό που λέτε ότι το φέρνει στο φως της δημοσιότητας όταν έχει τη μάνα της ετοιμοθάνατη. Και λέτε ότι το κάνει για δημοσιότητα;»

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της βλέποντας ότι ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τον στήριξε και ζήτησε ενοχλημένη να σταματήσει η τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο. «Σας παρακαλώ να σεβαστούμε το περιβάλλον του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη, είπε και όταν ο δικηγόρος επισήμανε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα έπρεπε να είναι στην εκπομπή «παρών» σε αυτό το θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε έξαλλη: «Ο Δημήτρης ρωτήθηκε να είναι στην εκπομπή και δέχθηκε. παρά τη συναισθηματική φόρτιση. Έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Κλαίει όλη τη νύχτα. Δεν πήρε καμία θέση. Σας παρακαλώ τι είναι αυτά που λέτε; Κλείστε το. Τέλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ