Τις προηγούμενες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη μίλησε ανοιχτά για τον άνθρωπο που δημοσίευσε το revenge porn βίντεο και για πρώτη φορά τον κατονόμασε. Η ίδια δέχθηκε αρχικά μια μήνυση για συγκοφαντική δυσφήμιση από τους δικηγόρους του επιχειρηματία και μετά το χθεσινό βιντεό της, δέχθηκε και δεύτερη μήνυση. Ο σύντροφός της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει σταθεί στο πλευρό της όλες αυτές τις ημέρες και την έχει υπερασπιστεί δημόσια μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, όπως έκανε και το πρωί της Τρίτης.

Εκεί, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε αρχικά μια συγκλονιστική αποκάλυψη αναφέροντας ότι «ακόμη και τώρα μετά από όλα αυτά μου στέλνουν το βίντεο της Ιωάννας. Με ρωτούν “πόσο πληρώνεστε; Τι κάνετε; Αν είναι αυτή;” Ο κόσμος δεν είναι καλά. Να βάλουμε τα πράγματα από την αρχή, όταν είχαμε ξεκινήσει και μιλούσαμε για άλλες υποθέσεις σας είχα πει ότι το νομικό σύστημα θεωρεί αυτά τα θέματα πλημμελήματα και πολλά κορίτσια δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους. Ποιο είναι το δίκιο τους; Να πάρουν λεφτά; Το δίκιο τους είναι να κατέβουν τα βίντεο και ο θύτης να τιμωρηθεί. Το νομοθετικό πλαίσιο έχει κενά. Η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή έχει ασχοληθεί και έχει πάει σε δικηγόρους και της είπαν ότι αν πεις δημόσια το όνομά του θα σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση» και εξήγησε πως αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξε και πάλι δικηγόρο.

Και συνέχισε: «Το δεύτερο άσχημο είναι ότι αυτός ο άνθρωπος εδώ και δυο μέρες λέει ότι περνά δύσκολα. Σκεφτείτε αυτήν την κοπέλα και το οικογενειακό της περιβάλλον που ένας πολύ δικός της άνθρωπος χαροπαλεύει. Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να κάνει πλάκα με τον φίλο του και λέει ότι τώρα περνά άσχημα». Στην συνέχεια μάλιστα της εκπομπής, δεν δίστασε να τα βάλει με τον δικηγόρο του Μάκη Κατμερτζόγλου για τα όσα ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την Ιωάννα Τούνη.

Το απόγευμα της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος την έχει υποστηρίξει όλο αυτό το διάστημα. Δημοσίευσε ένα βίντεό τους από στιγμές στο σπίτι και έγραψε: «Ο πιο υποστηρικτικός και υπέροχος σύντροφος. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ