Ο δικηγόρος του Χρήστου Βολικάκη, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε ια το θέμα που προέκυψε με τον αθλητή και τις απαγορευμένες ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό του.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε επανέλεγχο ντόπινγκ για δείγμα που του είχαν πάρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, με τον ίδιο να διαψεύδει κάθε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», υπάρχουν θολά σημεία στην υπόθεση και πως έχουν στοιχεία στα χέρια τους.

«Σίγουρα υπάρχει κάτι πίσω από αυτό, κάτι έχουμε στο μυαλό μας. Έχει να κάνει και με την Επιτροπή και με την προβολή Βολικάκη από τη συμμετοχή του στο Survivor. Δεν υπήρχε λόγος να ανοιχτεί αυτό από την στιγμή που είχε ελεγχθεί. Μπορεί να γίνει επανέλεγχος αλλά ποτέ δεν μπορεί ένα αρνητικό δείγμα να βγει θετικό. Δεν έχει ανοιχτεί το δεύτερο μπουκαλάκι δείγματος. Περιμένουμε να μεταβούμε στην Ελβετία για να ανοιχτεί και το δεύτερο μπουκάλι.

Αν δείτε την ιστορία εξαρχής, προκαλεί πολλά ερωτηματικά η δημοσιότητα που πήρε το θέμα. Εμείς στείλαμε επιστολή που συναινούμε να ανοιχτεί και το δεύτερο δείγμα και η Επιτροπή προχώρησε σε δημοσιοποίηση στα Μέσα ότι βρέθηκε ντοπαρισμένος. Αυτό δεν είθισται να γίνεται. Πώς βγαίνει μια τέτοια ανακοίνωση; Μιλάμε για την παγκόσμια Επιτροπή μέσω της ελληνικής. Η ελληνική το δημοσιοποίησε. Δεν είναι έτσι ακριβώς η ιστορία των πραγμάτων. Δεν μας λένε ποια ουσία είναι ενώ ζητήσαμε με έγγραφο να μας πουν. Δεν μπορώ να σας πω τι στοιχείο έχουμε στα χέρια μας που αποδεικνύονται αυτά που λέμε. Αν κάνετε λίγη υπομονή, η ιστορία έχει τρομερό ενδιαφέρον. Είναι ένα σημαντικό email που είχε άλλον αποδέκτη και ήρθε στα χέρια μας» ανέφερε ο δικηγόρος στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Βολικάκης: Θετικός σε απαγορευμένη ουσία – Η ανακοίνωσή του

Χρήστος Βολικάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024

Survivor 2024: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χρήστος Βολικάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ