Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 2024 ανάμεσα στον Χρήστο Βολικάκη και στην κόκκινη ομάδα καθώς αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Όλα ξεκίνησαν από την φράση που είπε ο Αλέξης Παππάς: «Συμπαίκτης μου είπε ότι θα με σπάσει στο ξύλο» τότε πήρε τον λόγο ο Χρήστος Βολικάκης και ανέφερε: «Και εδώ ακόμα είσαι ψεύτης. Ο Σάββας Γκέντσογλου ζήτησε να μιλήσουμε ανοιχτά για να έχουμε μια καλή επικοινωνία. Ακόμα και χθες ο Αλέξης Παππάς με έβρισε, με είπε καραγκιοζάκο και μου φώναξε, ήμασταν με κλειστή κάμερα. Με το που άναψε ο κάμεραμαν την κάμερα, ξαφνικά βλέπω έναν Αλέξη να λέει “Με απειλείς; Λέω τι έγινε τώρα; Γυρνάω στην κάμερα λέω ααα γράφεις, κατάλαβα πολλά”. Από εκεί και πέρα θέλω να πω κι άλλα σκηνικά, είναι τόσα πολλά που “πνίγομαι”.

Την προηγούμενη μέρα πριν γίνει το σκηνικό με τον Σωτήρη, ο κύριος Αλέξης Παππάς είπε “Να δεις που σε μία εβδομάδα εγώ τον Λαμάι θα τον βγάλω τραμπούκο και μισογύνη. Την άλλη μέρα όλος τυχαίος πήγε ο Σωτήρης να του ρίξει μπουνιά, όπως ακριβώς έγινε και τώρα. Η επίθεση λέει είναι η καλύτερη άμυνα. Έχω ένα παιδί πίσω, δεν μπορώ να κάνω αυτά τα πράγμα, θέλω να αποχωρήσω. Προέχει η ψυχική μου υγεία».

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ