Από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 23 Νοεμβρίου ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα αγόρια τους. Η σύζυγος του τραγουδιστή μαζί με τα νεογέννητα πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο το Σάββατο.

«Τα νινάκια είναι πάρα πολύ καλά, είμαστε χαρούμενοι όλοι, ζούμε το όνειρό μας», είχε αναφέρει περιχαρής για το πιο όμορφο ταξίδι που ξεκινά στη ζωή τους η Αφροδίτη Τσώνου στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Είναι όντως το πιο όμορφο ταξίδι, όντως είναι υπέροχες οι στιγμές και έχουμε πάθει την πλάκα μας. Είναι όλοι εκτασιασμένοι με τα παιδιά μου. Είναι υπέροχα, καταπληκτικά τα ωραιότερα όλων. Κάποια στιγμή κλείστηκα σε ένα δωμάτιο μόνος και από τη χαρά μου τραγουδούσα τον ύμνο του Ολυμπιακού», είχε αναφέρει ο Χρίστος Αντωνιάδης για τα δίδυμα που απέκτησε.

Τα δίδυμα αγόρια του ζευγαριού ήρθαν στον κόσμο, στο Ιασώ, μετά από προγραμματισμένο τοκετό από τον γιατρό Δημήτρη Γιακουμάκο και ζύγιζαν 2.600 γρ. το καθένα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag τα δίδυμα έπρεπε να γεννηθούν όταν θα συμπλήρωναν τους 8 μήνες και δύο ημέρες καθώς αναπτύσσονταν πολύ. Ενώ είχε προγραμματιστεί ακόμα και η ώρα γέννησής τους με σκοπό να ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη.

Τα νεογέννητα αγόρια του τραγουδιστή ήρθαν στη ζωή στις 12:02 και στις 12:03, είναι υγιέστατα και μεγάλωναν σε διαφορετικούς αμνιακούς σάκους. Το ένα μοιάζει στην Αφροδίτη Τσώνου και το άλλο στον Χρίστο Αντωνιάδη. Ο ευτυχής μπαμπάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε κλάματα όταν γεννήθηκαν οι γιοι του.

«Είναι νομίζω αυθόρμητο το συναίσθημα. Δεν ήθελα να είμαι ψύχραιμος. Ήθελα να είμαι αληθινός. Ό,τι μου βγήκε το εκδήλωσα», δήλωσε ο περήφανος μπαμπάς στην εκπομπή Happy Day για τις συγκινητικές στιγμές στο μαιευτήριο όταν αντίκρισε τα παιδιά του.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ