Στιγμές ευτυχισμένες, αλλά και με πολύ συγκίνηση έχουν βιώσει από χθες ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου. Μετά από πολλές ταλαιπωρίες το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα αγόρια του. Οι μικροί τους πρίγκιπες γεννήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης με διαφορά ενός λεπτού.

Με ειλικρινή χαμόγελα οι νέοι γονείς πόζαραν μαζί με δύο γαλάζια αρκουδάκια για μια αναμνηστική φωτογραφία από το μαιευτήριο Ιασώ. «Ευχαριστούμε τον Όμιλο Ιασώ, τον γιατρό μας Δημήτρη Γιακουμακο αλλά και όλο το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια του στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας! Σε ευχαριστώ αγάπη μου για τα παλικάρια μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο τραγουδιστής. Σε μια δεύτερη φωτογραφία, ο Χρίστος Αντωνιάδης μας δείχνει και τις μικρές πατούσες του ενός νεογέννητου αγοριού του.

Τα δίδυμα αναπτύσσονταν σε διαφορετικούς αμνιακούς σάκους και ήρθαν στη ζωή μέσω προγραμματισμένου τοκετού ενώ ζύγιζαν 2.600γρ. το καθένα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 όταν η Αφροδίτη Τσώνου επέλεξε με την παρέα της το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν προκειμένου να διασκεδάσει. Δύο χρόνια αργότερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και κοντινούς φίλους. Η εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Τσώνου είχε γίνει γνωστή το περασμένο καλοκαίρι. Το ζευγάρι ακολούθησε την εξωσωματική διαδικασία. «Δεν προέκυπτε εγκυμοσύνη, υπήρχε μια ανεξήγητη υπογονιμότητα και κάναμε εξωσωματική. Από το 2012 δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδί, είπα στην γυναίκα μου ότι θα ακολουθήσω ό, τι επιθυμεί, η ιδιά στεναχωριόταν», είχαν αναφέρει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ