Ένας ευτυχισμένος μπαμπάς είναι από σήμερα ο Χρίστος Αντωνιάδης. Η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους. Τα δίδυμα αγόρια του ζευγαριού ήρθαν στον κόσμο, στο Ιασώ, μετά από προγραμματισμένο τοκετό από τον γιατρό Δημήτρη Γιακουμάκο και ζύγιζαν 2.600 γρ. το καθένα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag τα δίδυμα έπρεπε να γεννηθούν όταν θα συμπλήρωναν τους 8 μήνες και δύο ημέρες καθώς αναπτύσσονταν πολύ. Ενώ είχε προγραμματιστεί ακόμα και η ώρα γέννησής τους με σκοπό να ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη.

Τα νεογέννητα αγόρια του τραγουδιστή ήρθαν στη ζωή στις 12:02 και στις 12:03, είναι υγιέστατα και μεγάλωναν σε διαφορετικούς αμνιακούς σάκους. Το ένα μοιάζει στην Αφροδίτη Τσώνου και το άλλο στον Χρίστο Αντωνιάδη. Ο ευτυχής μπαμπάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε κλάματα όταν γεννήθηκαν οι γιοι του.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρίσκονταν η μητέρα του Χρίστου Αντωνιάδη, Μάιρα, και ο πατέρας του Κώστας, όπως επίσης και η μητέρα της Αφροδίτης Τσώνου, Ευαγγελία.

Ο τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα στην κάμερα του Happy Day για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγός του λίγο πριν από τη γέννα.

«Είχαμε μία δυσκολία. Είναι δίδυμα και έχουν πάρει πολύ βάρος και όλα είναι λίγο πιο δύσκολα για τη μαμά. Χρειάστηκε να κάνουμε περίδεση. Από τώρα και μέχρι το τέλος θα είναι ξάπλα μέχρι να έρθει το ευτυχές. Πηγαίνει μόνο για την ανάγκη της. Πλέον είναι στο κρεβάτι η γυναίκα μου και είναι λίγο επικίνδυνα τα θέματα, αλλά εντάξει είμαστε. Από εβδομάδα σε εβδομάδα περιμένουμε», αποκάλυψε ο Χρίστος Αντωνιάδης που πλέον είναι μπαμπάς διδύμων.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μία τρομάρα την έχεις πάντα γιατί είναι αχαρτογράφητα νερά. Είναι πρωτόγνωρο. Προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία, προσπαθώ να είμαι ο ψύχραιμος της παρέας. Τα πάντα συζητάμε. Αφού τελειώσουν οι συζητήσεις περί μωρών ξεκινάμε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων για τα πάντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ