Ο Χρίστος Αντωνιάδης είχε προχωρήσει πρόσφατα σε δηλώσεις για τη συμμετοχή του στο J2US μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου και είχε αναφέρει για τους διαγωνιζόμενους που είναι τραγουδιστές.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει ότι: «Στο “J2US” υπάρχουν ζευγάρια που είναι και οι δύο τραγουδιστές και αυτό δεν είναι δίκαιο. Είναι υψηλό το επίπεδο σε σημείο που ανησυχώ» είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης και μετά απάντησε η Μπάγια Αντωνοπούλου πως αυτό δεν ισχύει και ότι θα μπορούσε να της έλεγαν ότι και εκείνη ξέρει από τηλεόραση.

Η κάμερα της «Super Κατερίνα» συνάντησε μερικούς διαγωνιζόμενους στις πρόβες και απάντησαν στις δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη λέγοτας:

«Εγώ δεν έχω δει σε ζευγάρια να υπάρχουν δυο τραγουδιστές. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ηθοποιός. Έχει μια εξαιρετική φωνή, δεν έχει κάποια δισκογραφία όπως ο Ίαν» είπε η Τάνια Μπρεάζου.

«Εμείς οι Έλληνες τραγουδάμε όλοι είτε είμαστε επαγγελματίες είτε όχι. Όλοι εν δυνάμει είμαστε τραγουδιστές είτε πληρωνόμαστε είτε όχι» ανέφερε ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Αν φέρω τη γειτόνισσα μου που τραγουδάει πολύ καλά να διαγωνιστεί στο J2US θα έλεγα ότι είναι άδικο» είπε η Τραϊάνα Ανανία.

«ΤοJ2US είναι για να περάσει καλά ο κόσμος και για τίποτα άλλο οπότε να το βλέπετε και εσείς έτσι» είπε ο Ίαν Στρατής.

Και ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε: «Το J2US είναι ένα όμορφο πάρτι, μια γιορτή. Και το Σάββατο προσπαθούμε όλοι να περάσουμε καλά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν νομίζω πως είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που προωθεί τον ανταγωνισμό».

Τέλος, ο Γιάννης Ξανθόπουλος ανέφερε: «Είναι διαφορετική η εξέλιξη του καθένα από εμάς».

Διαβάστε επίσης: Χρίστος Αντωνιάδης – Μπάγια Αντωνοπούλου: «Το επίπεδο στο J2US είναι πολύ υψηλό»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ