Η σταρ της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς κέρδισε την ελευθερία της μετά από 13 χρόνια εποπτείας από τον πατέρα της Τζέιμς Σπίαρς.

Η δικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες, ενέκρινε την αίτηση του πατέρα της να τερματίσει την κηδεμονία της 39χρονης κόρης του Μπρίτνεϊ. «Το δικαστήριο καθορίζει ότι δεν απαιτείται πλέον η εποπτεία του ατόμου και της περιουσίας του», δήλωσε την Παρασκευή (12/11).

Ωστόσο, παρόλο που έληξε το καθεστώς, ο προσωρινός συντηρητής που έχει οριστεί θα έχει «διοικητικές εξουσίες» στην περιουσία της. Ο πατέρας της απομακρύνθηκε από τον ρόλο που είχε στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ ο Τζον Ζαμπέλ διορίστηκε ως προσωρινός συντηρητής για την εκτέλεση εγγράφων.

Το καλοκαίρι η καλλιτέχνιδα έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και χαρακτήρισε τη ρύθμιση «καταχρηστική» και ότι είχε χρησιμοποιηθεί για να «καταστρέψει» τη ζωή της.

Μπορεί ο Τζέιμι Σπίαρς να έκανε πράξη την υπόθεση της κηδεμονίας της και να την κλείδωσε για 13 χρόνια στην φυλακή του, όμως ο άνθρωπος πίσω από όλο αυτό δεν ήταν άλλος από την ίδια της τη μητέρα, Λιν Σπίαρς.

Μάλιστα οι φήμες ότι ετοιμάζεται μία βιογραφική ταινία για την πολυτάραχη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχουν οργιάσει τα τελευταία 24ωρα και τώρα έρχεται η αποκάλυψη για την ηθοποιό που όπως λέγεται «πεθαίνει» να την υποδυθεί.

Η Μπρίτνεϊ θέλησε να εκφράσει τη χαρά της και ευχαρίστησε τους fans της, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βίντεο έξω από το δικαστήριο, όπου έγραψε: «Θεέ μου, αγαπώ τους θαυμαστές μου τόσο πολύ που είναι τρελό!!! Νομίζω ότι θα κλαίω την υπόλοιπη μέρα!!!! Η καλύτερη μέρα [που είχα] ποτέ… δόξα τον Κύριο. Μπορώ να έχω ένα Αμήν;».

Ακόμη, προχώρησε σε ακόμη μία κοινοποίηση, όπου ανέφερε: «Στην ελευθερία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ