Οι φήμες ότι ετοιμάζεται μία βιογραφική ταινία για την πολυτάραχη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχουν οργιάσει τα τελευταία 24ωρα και τώρα έρχεται η αποκάλυψη για την ηθοποιό που όπως λέγεται «πεθαίνει» να την υποδυθεί.
Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που μίλησε στο Deux Moi, η pop star είναι κατατρομαγμένη που το πρακτορείο της Creative Artists Agency (CAA) θέλει να υπογράψει για να δοθούν τα δικαιώματα για ένα βιογραφικό φιλμ. Ωστόσο, δεν το αποκλείει. Ποια ηθοποιός όμως θα μπορούσε να αναλάβει αυτό το δύσκολο εγχείρημα;

Η ηθοποιός που επιθυμεί να είναι η κινηματογραφική Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην ταινία  είναι η Μάργκοτ Ρόμπι η οποία της μοιάζει αρκετά. Αν τελικά γυριστεί το συγκεκριμένο φιλμ, η διάσημη ηθοποιός θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τα δικαιώματα. Αυτό θα συμβεί μέσω της εταιρείας παραγωγής της LuckyChap Entertainment.

Η Μάργκοτ Ελίς Ρόμπι είναι Αυστραλιανή ηθοποιός, παραγωγός και μοντέλο. Ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 2000.

Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει πως της στέλνουν συνεχώς σενάρια. «Με μπερδεύει πραγματικά που όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να μου στέλνουν όλα αυτά τα σενάρια της δικής μου ζωής», αναφέρει. «Αλλά κανένα από αυτά τα σενάρια δεν είναι καν αληθινά».

Το βιβλίο που ετοιμάζει η ίδια

Το βιβλίο που ετοιμάζει θα περιστρέφεται γύρω από μια νεαρή κοπέλα που δολοφονήθηκε και βρίσκει το φάντασμα της. Έχει πιάσει μολύβι μαι χαρτί και γράφει ένα βιβλίο για μια κοπέλα που δολοφονήθηκε. Ωστόσο, το φάντασμα της μένει κολλημένο στη Γη λόγω τραύματος και δεν ξέρει πώς να περάσει στον άλλο κόσμο. Δεν έχει κανέναν που να εμπιστεύεται, αλλά κάτι συμβαίνει και καταλαβαίνει πώς να περάσει στον κόσμο που θέλει πρέπει να αντιμετωπίσει τους ίδιους ανθρώπους που τη δολοφόνησαν ή να δημιουργήσει μια εντελώς νέα ζωή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ