Το πρόσωπο που βρισκόταν πίσω από την ιδέα της κηδεμονίας της, αποκαλύπτει τώρα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Μέχρι τώρα ως θύτης εμφανιζόταν ο πατέρας της αλλά όπως αποκαλύπτει η ποπ σταρ, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Μπορεί ο Τζέιμι Σπίαρς να έκανε πράξη την υπόθεση της κηδεμονίας της και να την κλείδωσε για 13 χρόνια στην φυλακή του, όμως ο άνθρωπος πίσω από όλο αυτό δεν ήταν άλλος από την ίδια της τη μητέρα, Λιν Σπίαρς.

Όπως αποκάλυψε η Μπρίτνεϊ σε ανάρτησή της στο Instagram, την οποία μάλιστα διέγραψε άμεσα, «ο πατέρας της δεν είναι τόσο έξυπνος για να σκεφτεί μία τέτοια συνθήκη».

«Η μητέρα μου υποτίθεται πως ανησυχεί και μου λέει συνεχώς πως φέρομαι περίεργα ή με ρωτάει τι συμβαίνει μαζί μου. Οπότε, ας σας πω. Είμαι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, χάρηκα που σας γνωρίζω. Ξέρετε, ήμουν 13 χρόνια σε μία φυλακή και είναι λογικό. Όλο αυτό ξεκίνησε σαν οικογενειακή υπόθεση, όμως πλέον δεν είναι. Σήμερα γεννήθηκα ξανά», αναφέρει αρχικά.

Στην συνέχεια, εξηγεί πώς έχει η πραγματική κατάσταση: «Μπορεί ο πατέρας μου να ξεκίνησε την κηδεμονία μου, όμως αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως ήταν η μητέρα μου που του έδωσε την ιδέα. Αυτά τα χρόνια δεν γυρίζουν πίσω. Μυστικά μου κατέστρεψε την ζωή. Οπότε παρακαλώ πολύ να μην με ρωτάει τι συμβαίνει και τι πάει λάθος μαζί μου. Ξέρει ακριβώς τι μου συνέβη. Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ τόσο έξυπνος για να σκεφτεί το σχέδιο της κηδεμονίας μου. Αλλά σήμερα, ξεκινάει μια νέα ζωή για μένα».

Yπονοούμενα για την μητέρα της άφησε και σε story: «Το πιο επικίνδυνο ζώο είναι μία σιωπηλή, χαμογελαστή γυναίκα», έγραψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ