Ο τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί βρίσκεται στην Αθήνα για χάρη της σειράς «Γέφυρα», που θα προβληθεί στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1 και θα αποτελέσει ουσιαστικά ένα remake του The Bridge σε μια συμπαραγωγή Ελλάδας και Τουρκίας.

Η πολύ δημοφιλής σειρά που ξεκίνησε από την Σουηδία και Δανία, ενώ είχε και Aμερικάνικη version θα έρθει στην χώρα μας σε συνδυασμό με την Τουρκία, μιας και η  κεντρική ιστορία είναι η ανακάλυψη ενός πτώματος στα σύνορα των δύο γειτονικών χωρών που αποφασίζουν να συνεργαστούν για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Η αστυνομική σειρά έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα στην Αθήνα, όπως φαίνεται με τον Μπουράκ Χακί και την Τουρκάλα ηθοποιό Ιπέκ Σισέκ. Μάλιστα και οι δυο μοιράστηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στιγμιότυπά τους. Ενώ σε ένα από αυτά η ηθοποιός σχολιάζει «Ποιος έχει απομείνει από τους παλιούς γόηδες;», ενώ φωτογραφίζονται χαμογελαστοί.

Ο Μπουράκ Χακί με τη σειρά του έκανε ένα story στον λογαριασμό του όπου ποζάρει με ποδιά μαγειρικής και στον καθρέφτη και γράφει στη φωτογραφία «Ώρα για δείπνο».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στο ΟΚ! και μίλησε για τη σχέση που έχει με τον 13χρονο γιο του.

Για τον λόγο που σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες μαζί του ανέφερε: «Δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες. Ακόμα και όταν έρχονται άνθρωποι και μου ζητούν να βγούμε μαζί σε μια φωτογραφία, εκείνος κάνει πίσω. Πριν από λίγους μήνες μού ζήτησε να του αγοράσω έναν υπολογιστή. Του απάντησα πως θα το αγοράζαμε σε λίγο καιρό καθώς ήταν αρκετά ακριβό. Εκείνες τις ημέρες μια εταιρεία μού ζήτησε να βγω μια φωτογραφία με τον γιο μου και το προϊόν τους με πληρωμή, όπως συνηθίζεται να γίνεται με ηθοποιούς. Το πρότεινα αυτό στον γιο μου και εκείνος υπολόγισε πως θα είχε νωρίτερα τον υπολογιστή και δέχτηκε. Ήταν η μόνη φορά που συμφώνησε να βγάλει φωτογραφία».

Ενώ για το ποιο είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμά του απάντησε: «Ο γιος μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι παρών στους ανθρώπους που αγαπώ: τον γιο μου, τη μητέρα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Η ζωή μού έχει μάθει να προσπαθώ να είμαι χαρούμενος. Για αυτό συχνά φεύγω από τα φώτα και πηγαίνω στο κτήμα μου, όπου ζω μια πιο ήρεμη ζωή. Ακόμα και στις δύσκολες μέρες, εκεί βρίσκω λόγο ύπαρξης. Η φύση σού λέει πάντα τι να κάνεις. Έτσι κάνω επαναφορά της διάθεσής μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ