Ο Μπουράκ Χακί μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τους χιλιάδες Τούρκους που μετρούν σημαντικές απώλειες μετά τον φονικό σεισμό, ενώ εξέφρασε και τον θυμό του προς όσους ευθύνονται για τη διαιώνιση της καταστροφής της πατρίδας του. 

«Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη, ήμουν στην Κωνσταντινούπολη αλλά δεν το αισθανθήκαμε εκεί, ήταν πολύ μακριά. Νομίζω ο μεγαλύτερος του αιώνα γιατί ήταν 40 χλμ το βάθος.

«Δυστυχώς χάσαμε 5 μέλη της οικογένειας της κοπέλας μου και 16 ανθρώπους κοντινούς στην οικογένειά μου που γνωρίζω. Υπάρχει ένας θυμός για τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι φυσικά γιατί αυτό το μέρος διατρέχει πολύ κίνδυνο και δεν μπορεί να φτιαχτεί για να δώσω ένα παράδειγμα αυτά που χτίστηκαν εδώ και εκατοντάδες χρόνια ακόμη στέκονται αλλά τα κτίρια που χτίσαμε εμείς για το τουρκικό λαό κατέρρευσαν αυτό είναι περίεργο υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων χτυπημένο από το σεισμό εννοώ ότι ξέρουμε 45.000 αλλά από τη στιγμή που 10.000 κτίρια ουσιαστικά κατέρρευσαν και ήταν ψηλά κτίρια σκεφτείτε πως είναι κρίμα υπάρχουν, σκεφτείτε το σκεφτείτε, 10.000 κτίρια που καταρρέουν, τι γίνεται…» ανέφερε ο Τούρκος ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ