Μια μικρή αποκάλυψη έκανε ο Μπουράκ Χακί στη δημοσιογραφική προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Όπως δήλωσε ο Τούρκος ηθοποιός στις κάμερες, «Είμαι πολύ υπερήφανος για την ταινία και πολύ χαρούμενος που γνώρισα τον Λεωνίδα Κακούρη». Και συμπλήρωσε «πρέπει να παίξουμε ξανά τάβλι». Ο Κακούρης μάλιστα συμφώνησε προσθέτοντας «Ναι φυσικά. Με έσκισε στο τάβλι». Προφανώς οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν αυτό το παιχνίδι για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν ανάμεσα στα γυρίσματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», με τους ηθοποιούς και συντελεστές της σημαντικής αυτής κινηματογραφικής δουλειάς:

Ο γοητευτικός Τούρκος πρωταγωνιστής Μπουράκ Χακί, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου, μίλησε στο ΟΚ! και για τη σχέση που έχει με τον 13χρονο γιο του. Όπως είπε: «Είναι ένα αγόρι στην εφηβεία. Τον έχω τα Σαββατοκύριακα, αλλά τον βλέπω πολύ συχνά και τις καθημερινές. Κάτι που απολαμβάνουμε είναι να πηγαίνουμε στο κτήμα που έχω κάπου έξω από την Κωνσταντινούπολη. Μεταξύ άλλων, εκεί έχω πάνω από 1.000 καρυδιές. Εκεί μένει η μητέρα μου και πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ… Δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες. Ακόμα και όταν έρχονται άνθρωποι και μου ζητούν να βγούμε μαζί σε μια φωτογραφία, εκείνος κάνει πίσω. Πριν από λίγους μήνες μού ζήτησε να του αγοράσω έναν υπολογιστή. Του απάντησα πως θα το αγοράζαμε σε λίγο καιρό καθώς ήταν αρκετά ακριβό. Εκείνες τις ημέρες μια εταιρεία μού ζήτησε να βγω μια φωτογραφία με τον γιο μου και το προϊόν τους με πληρωμή, όπως συνηθίζεται να γίνεται με ηθοποιούς. Το πρότεινα αυτό στον γιο μου και εκείνος υπολόγισε πως θα είχε νωρίτερα τον υπολογιστή και δέχτηκε. Ήταν η μόνη φορά που συμφώνησε να βγάλει φωτογραφία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ